Oglasno sporočilo
Objavljeno: 28.2.2022

Poly in Microsoft Teams - kako uspeti, ne le preživeti s hibridnim delom

Profesionalne videokonferenčne rešitve za delo od doma in na terenu

Polyjeva globalna raziskava kaže, da velika večina zaposlenih pričakuje, da bodo tudi po pandemiji delali z več kot ene lokacije. To pomeni, da bo hibridno delo najverjetneje postalo splošno razširjeno. Pri tem se postavlja vprašanje, kako bodo organizacije zagotovile, da bodo vsi zaposleni opremljeni in usposobljeni za uspeh in bodo delali pod enakimi pogoji, ne glede na to, kje delajo?

Ne varčujte pri napravah

Da bi vsem, ki delajo od doma ali na terenu omogočili najboljše rezultate, Poly ponuja naprave, certificirane za Microsoft Teams, ki so lepo oblikovane in zasnovane za prilagodljivo delovanje v vseh vrstah delovnih okolij. Poly ponuja celovit portfelj izdelkov, certificiranih za Teams za skoraj vse delovne sloge in okolja. Danes bomo izpostavili nekaj njihovih rešitev naslednje generacije, ki združujejo dom in pisarno ter tako bistveno izboljšujejo možnosti za kakovostno hibridno delo.

Do zdaj smo že ugotovili, da s pristopom "laissez-faire", ki zaposlenim omogoča, da sami izbirajo svoje naprave, tvegamo, da bodo izbrali izdelke, ki niso ustrezno opremljeni za profesionalno delo na daljavo. To lahko predstavlja glavobol ne le za IT, temveč tudi poslabša že tako zahtevno delovno okolje za delavce na daljavo in njihove sodelavce. Profesionalna tehnologija, izdelana za delo z Microsoft Teams, zagotavlja, da lahko vsi zaposleni na vsakem sestanku sodelujejo učinkovito in brez omejitev.

"Živimo v prelomnem trenutku za oddaljene in hibridne delavce po vsem svetu," je dejala Nicole Herskowitz, generalna direktorica za Microsoft Teams v Microsoftu. "Microsoft Teams in podjetje Poly že dolgo sodelujeta in se osredotočata na zagotavljanje brezhibnega sodelovanja na daljavo. Veseli nas, da lahko to zavezništvo še nadgradimo, saj Poly dodatno uvaja nove izdelke, ki izpolnjujejo naše standarde za uporabo s Teams."

Brezkompromisna svoboda in prilagodljivost pri delu

Za organizacije ali posameznike, ki se poskušajo odločiti, katere rešitve izbrati za delo zdaj in v prihodnosti, je ključna beseda "prilagodljivost". S tem mislimo na preproste tehnologije "plug-and-play", ki jih je enostavno nastaviti, vse skupaj pa zagotavljajo dosledno izkušnjo sodelovanja. Družba Poly je predstavila serijo Poly Studio P s tremi revolucionarnimi osebnimi video napravami profesionalnega razreda, ki se pridružujejo priljubljeni družini Poly Studio X s certifikatom Teams. Zelo usmerjeno izboljšujejo vaše delo v domači pisarni na področju videokonferenčnih klicev. Poleg tega je podjetje Poly pred kratkim predstavilo družino pametnih Bluetooth zvočnikov Poly Sync, ki se ponašajo z izjemno kakovostjo pri reprodukciji in zajemanju zvoka v videokonferenčnih klicih.

Polyjevi predlogi za hibridno delo v Microsoft Teams

Za delo v pisarni

Ni treba posebej poudarjati, da je videokonferenčni sistem Poly Studio X30 z dizajnom "vse-v-enem" postavil precej visoke standarde, ko gre za zmogljivo izkušnjo sodelovanja v Microsoft Teams. Zaznavanje zvoka in sledenje kamere govorcu na Studiu X30 sta tako prepričljiva, da je kot nalašč za spremljanje pogovorov v sobi z več udeleženci, tako da so oddaljeni sodelavci avtomatsko vključeni v diskusijo, kot da bi sedeli v istem prostoru.

Za hibridno delo

Poly Studio P5 je Polyjeva majhna profesionalna spletna kamera, ki poskrbi, da boste v videoklicih videti in zveneli neverjetno, ne glede na to, kje delate. Ta kompaktna kamera prekaša vašo obstoječo kamero v prenosniku ter v sebi skriva zelo zmogljiv usmerjeni mikrofon, ki poskrbi, da se osredotočite na to, kar govorite, saj zvoki okoli vas ne motijo zajemanja govora. Vključuje tudi pametne funkcije, kot sta vgrajena zaslonka za zasebnost in magnetni priključek, ki omogoča, da kamero odstranite z nosilca in jo usmerite po prostoru ali jo uporabite kot dokumentno kamero. Vsebuje tudi dodatno USB vtičnico, v katero lahko npr. vstavite Bluetooth sprejemnik slušalk ali zunanjega zvočnika. Napravo preprosto priključite neposredno na prenosni računalnik ali jo povežete z najljubšimi slušalkami za brezhibno izkušnjo video sodelovanja v Teams.

Poly Studio P15 je zmogljiva kombinacija kamere in zvočnikov, ki je zasnovana za osebno uporabo. Ta lična USB videokonferenčna rešitev visoke ločljivosti vam v eni napravi ponuja vse, kar potrebujete za najboljši videz in zvok. V ospredju je izjemna optika kamere Studio P15 z visoko zmogljivim slikovnim tipalom 4K in samodejno kompenzacijo slike pri šibki svetlobi. To je združeno z napredno matriko mikrofonov, Polyjevo patentirano tehnologijo NoiseBlockAI in tehnologijo Acoustic Fence, ki zmanjšujeta moteče šume. Studio P15 je certificiran za Microsoft Teams in je na voljo pri NKT d.o.o.

Za tiste, ki iščete napravo "vse-v-enem", je osebni zaslon za videokonferenčne sestanke Poly Studio P21 rešitev, ki spreminja igro. Sočasno zagotavlja zaslon, kamero, mikrofone in zvočnike prek preproste USB povezave z računalnikom. Poly Studio P21 ima v stojalo zaslona vgrajeno tudi brezžično polnjenje telefona, za priključitev na računalnik pa potrebuje en sam kabel USB, kar izboljšuje videz in urejenost vaše delovne mize.

In še zadnja Polyjeva rešitev za uspešno delo od doma in na terenu: Poly Sync 20 za Microsoft Teams. To je vrhunski baterijski Bluetooth zvočnik z mikrofoni, ki je namenjen za uporabo v konferenčnih klicih in tudi za poslušanje glasbe. Je vaš hibridni delovni pomočnik, ki je pripravljen na vse in brez težav prehaja od delovnih klicev do predvajanja vaših najljubših skladb. Naprava je kompaktna in prenosna, odlikujeta jo vrhunski zvok in neverjetna učinkovitost mikrofonov. Zvočnik je tudi odporen na prah in vodo ter ima priročno torbico, da ga lahko na hitro vržete v nahrtnik in odhitite skozi vrata.

Vse te osebne naprave je mogoče upravljati z orodjem Poly Lens, tako da lahko oddelek IT v vaši organizaciji celovito nadzoruje in posodablja vse oddaljene naprave. Na voljo so tudi z novo naročnino na podporo in posodobitve programske opreme Poly+, ki vam 24 ur na dan zagotavlja podporo ter najnovejše in najboljše inovacije programske opreme.

Uporabite kjer koli

Strokovnjaki iz panoge so se strinjali, da so hibridne delovne prakse, osredotočene na prilagodljivost in popolnoma opremljeno razpršeno delovno silo, osrednjega pomena za poslovno odpornost v "novi normalnosti". Za potrebe agilnih organizacij, ki bodo v prihodnje pripravljene na prihodnost, bo potrebno premišljeno načrtovanje potrebnih platform za sodelovanje in profesionalnih rešitev, ki bodo omogočile uspeh pri uporabi.

Pri NKT d.o.o. vam bodo omogočili preizkus Poly opreme

V Sloveniji in regiji ima samo NKT d.o.o. status Poly Gold Partner in Zoom Authorised Reseller. Tako lahko uporabnikom pomagajo z naprednim načrtovanjem videokonferenčnih sistemov za manjše do zelo velikih sejnih sob, kjer so projekti že bolj kompleksni.

Za preizkus Poly opreme ali nakup Zoom licenc jim pišite na info@nkt.si ali pokličite na tel. 051 377 865.

Več na www.nkt.si

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji