Objavljeno: 10.5.2017 12:00

Od jutri danes Hofer Telekom

Kot smo že pisali, so od jutri danes naprej Hoferjevih trgovinah in na spletni strani www.hot.si na voljo storitve novega mobilnega operaterja – HoT, Hofer Telekom.

Danes je že znana ponudba in cene, ki so videti zelo ugodne. Naj jih kar citiramo:

»

Cena nakupa SIM kartice za uporabo storitev HoT znaša 1,99 EUR. Uporabniki HoT lahko izbirajo med plačevanjem za storitve mobilne telefonije po porabi ali paketi z zakupom enot za klicanje in pošiljanje sporočil ter prenosa podatkov za obdobje 30 dni:

- Osnovna tarifa »HoT Start«, ki omogoča plačevanje po porabi po enotni ceni za klice, sporočila in prenos podatkov v Sloveniji ter drugih državah EU (0,039 EUR za minuto, SMS ali MB prenosa podatkov).

- Paket »HoT MINI« velja 30 dni, cena 6,99 EUR pa vključuje 1000 minut, 1000 SMS-ov in 1 GB prenosa podatkov v Sloveniji ter gostovanju v drugih državah EU (LTE, hitrost prenosa podatkov 20/5 Mbit/s).

- Paket »HoT MAXI« velja 30 dni, cena 9,99 EUR pa vključuje 3000 minut in 3000 SMS-ov v Sloveniji ter drugih državah EU in 20 GB prenosa podatkov v Sloveniji, od tega 2,13 GB v gostovanju v državah EU (LTE, hitrost prenosa podatkov 20/5 Mbit/s).

- Paket »HoT EXTRA« velja 30 dni, cena 14,99 EUR pa vključuje 3000 minut in 3000 SMS-ov v Sloveniji ter drugih državah EU in 50 GB prenosa podatkov v Sloveniji, od tega 3,19 GB v gostovanju v državah EU (LTE, hitrost prenosa podatkov 20/5 Mbit/s). Tarifa ustreza tudi potrebam tistih, ki želijo le mobilni prenos podatkov.

- Dodatna možnost vključuje povečanje hitrosti prenosa podatkov z opcijo LTE+, ki za 2 EUR/mesec omogoča 50/10 Mbit/s.

«

 

To so v osnovi predplačniški paketi, ne naročnine, vendar je možno v spletni aplikaciji izbrati avtomatsko mesečno polnjenje računa, tako da je končni izid v resnici enak.

Možen je tudi nakup nekaterih telefonov, med njimi izstopa iPhone 7.

HoT bo uporabljal omrežje A1 (bivši Simobil), opozoriti velja, da slednje omogoča (teoretične) hitrosti do 150 Mb/s, ki jih očitno niso bili pripravljeni prodati svojemu novemu konkurentu.

Kartico SIM smo pri Monitorju že kupili in preverjamo ponudbo. Uporabniško izkušnjo, kakovost in hitrost delovanja:

 

 

 

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji