Objavljeno: 5.10.2000

Novi prenosnik HPC Note 6133XN in blagovna znamka HPC Card

Ljubljansko podjetje HPC je predstavilo novi model prenosnega računalnika HPC Note 6133XN, ki se uvršča kakovostni in cenovni vrh tovrstne ponudbe pri nas. V osnovni različici prenosnika je vgrajen 600 MHz procesor Intel Celeron, vendar je možna vgraditev različnih procesorjev, vse do Intelovega 850MHz Pentiuma III, kar je tudi bistvena prednost tega prenosnika, ki je ta hip med najhitrejšimi na slovenskem trgu.

Računalnik je modularno zgrajen, kupec pa lahko izbere želene sestavne dele. Osnovni model premore disk velikosti 6 GB, 12,1-palčni zaslon z aktivno matriko (za doplačilo 13,3-palčni) ter enoto CD-ROM 24x. Kupci lahko izberejo tudi vgraditev enote DVD-ROM 4x. Računalnik je že v osnovni izvedbi popolnoma večpredstavno opremljen. Vgrajen ima grafični pospeševalnik 3D s strojno podporo za odkodiranje filmov DVD.

V HPC-ju so se odločili tudi za razširitev lastne blagovne znamke s prenosnikov in osebnih računalnikov še na omrežne kartice. Izdelke so poimenovali HPC Card. Omrežna kartica PCMCIA UTP prenaša podatke s hitrostjo 10 ali 100 Mbit/s in podpira operacijske sisteme Windows 98, Windows 2000 in Windows NT 4.0.

http://www.hpc.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji