Objavljeno: 6.10.2000

Nova podoba dveri Slowwwenia.com

Internetni iskalnik in dveri Slowwwenia.com je pred kratkim dobil novo podobo in nove vsebine. Obsežni zbirki naslovov slovenskih spletnih strani, pošiljanju SMS sporočil, elektronskim voščilnicam, dnevnemu stripu, priljubljeni mini anketi in drugim spletnim storitvam so se pridružile nove storitve v novi podobi. Slowwwenia.com tako zdaj ponuja spletno dražbo, dnevne novice iz Slovenije in sveta, nov algoritem iskanja po imeniku, rubriko grafiti, uporabnikom mobilnih telefonov pa je na voljo tudi storitev prek protokola WAP.

Pomembna novost so dnevne novice, ki jih Slowwwenia.com objavlja v sodelovanju s Slovensko tiskovno agencijo. Poleg njih lahko uporabniki imenika v realnem času spremljajo stanje na slovenskih cestah in zadnje vremenske napovedi ter podatke o vremenu. Uporabniki Slowwwenia.com zdaj lahko tudi sodelujejo v e-dražbi (http://www.e-drazba.com), kjer lahko kupujejo ali prodajajo predmete in storitve. Na dvereh WAP (http://slowwwap.com) lahko lastniki mobilnih telefonov brskajo in iščejo po imeniku ter pošiljajo elektronsko pošto.

Slowwwenia.com je eden večjih in najbolj obiskanih slovenskih spletnih imenikov, ki je v spletu prisoten od leta 1998. Dnevno beleži po 15.000 uporabniških sej, mesečno ga obišče okrog 85.000 uporabnikov. Stran zabeleži vsak mesec čez sedem milijonov zadetkov in dva milijona vpogledov. Tedensko mini anketo izpolni tudi po 4500 uporabnikov in več. V podjetju Nova Vizija iz Celja napovedujejo še nekaj novih storitev, ki jih bodo uvajali postopoma, v skladu s potrebami in zahtevami uporabnikov ter gibanji novih trendov internetnih tehnologij. Imenik je dostopen na naslovu http://www.slowwwenia.com.

http://www.slowwwenia.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji