Objavljeno: 8.11.2011

Nova blagovna znamka mobilne telefonije v Sloveniji

Telekom Austria je poskrbel za presenečenje in na slovenskem trgu ponudil novo blagovno znamko in mobilne storitve z imenom bob. Gre za nizkocenovno mobilno ponudbo tako imenovanega virtualnega mobilnega operaterja, ki ima svojo lastno klicno številko (068), a uporablja infrastrukturo drugih mobilnih operaterjev. Bob bo stranke skušal prepričati z ugodnimi cenami, tako na področju naročniške, kot predplačniške ponudbe ter mobilnih podatkovnih storitev.

Bob z naročniškim razmerjem obljublja ceno 4 cente na minuto za pogovore in sporočila SMS, ne glede na ciljno mobilno ali stacionarno omrežje v Sloveniji. Zanimiva je tudi ponudba brez vezave, torej naročnine, ki znaša 6,9 centa na minuto. Da bi dodatno spodbudili interes kupcev, pri Telekom Austria ponujajo začetni bonus v višini 100 minut, tako za naročniški, kot predplačniški paket.

Klici iz držav EU v Slovenijo so na voljo že od 0,33 evra na minuto, na Hrvaško pa denimo 0,79 evra na minuto. Iz Slovenije v tujino pa je mogoče klicati že od 0,30 evra na minuto. Za pomoč pred tistimi, ki se spozabijo in naredijo mesečno prevelike račune, bob ponuja tri nivoje limitov in sicer 60, 120 in 180 evrov na obračunsko obdobje.

V današnjih časih mobilnega interneta bo za marsikoga privlačna ponudba, ki za 6 evrov na mesec ponuja mobilni prenos do 1 GB podatkov, več kot dovolj za elektronsko pošto in zmerno brskanje po spletnih straneh in storitvah. Povrh vsega bob prinaša tudi ugodnejše cene mobilnih telefonov.

Nad omrežjem in storitvami bob upravlja v Sloveniji stari znanec - družba Si.Mobil, ki je prav tako v lasti Telekom Austria Group. Storitev je sicer poleg tega pod istim imenom prisotna še v Avstriji in Bolgariji. Bob je trenutno na voljo v spletni trgovini na prodajnih mestih Petrola, OMV, Pošte Slovenije, Big Banga, Harvey Normana ter E'Leclerca. V prihodnje pa se bo prodajna mreža tudi širila.

http://www.bob.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji