Oglasno sporočilo
Objavljeno: 25.10.2021

Nova 9 pametnejša, bogatejša, priročnejša in varnejša uporabniška izkušnja

Vse do 1. novembra oziroma do razprodaje zalog lahko prednaročite pametni telefon Huawei nova 9 in v dar dobite brezžične slušalke FreeBuds 4. Model z 8 GB delovnega in 128 GB vgrajenega pomnilnika je na voljo v črni ali sinje modri barvi po izredno dostopni priporočeni ceni 499 evrov. Poleg prednaročniške ponudbe je na voljo tudi dodatna ponudba: Brezplačna 12 mesečna garancija na poškodovan zaslon, ki velja za predhodno registrirane HUAWEI uporabnike. Ponudba velja pri nakupu in prednaročilu telefona HUAWEI nova 9 ali nova 8i do konca leta.

Huawei je pametni telefon nova 9 srednjega razreda sicer predstavil pred nekaj dnevi na Dunaju, kjer je požel veliko zanimanje prisotnih novinarjev in drugih povabljenih strokovnjakov. Poleg telefona, ki bo navdušil ljubitelje fotografije in elegantnih oblik, so predstavili še pametno uro Huawei Watch GT 3 in omejeno izdajo brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds Lipstick. Inovacije so sicer temelj serije telefonov Huawei nova, ki je bila prvič predstavljena leta 2016. V petih letih so bili deležni stalnih tehnoloških nadgradenj, zato nova 9 debitira z vrsto vrhunskih izboljšav kamere, kot sta barvni filter RYYB (CFA) in inovativna tehnologija izboljšave fotografij XD Fusion Engine. Poleg tega bodo uporabnike prepričali vrhunski 120-herčni zaslon Original-Colour Curved Display, zmogljiv procesor, odlična življenjska doba baterije in hitro polnjenje z močjo 66 W Huawei SuperCharge. Skupaj z naprednimi funkcijami je nova 9 popoln pametni telefon za sodobnega uporabnika z živahnim življenjskim slogom. Je tak, kakršni ste vi. Dinamičen, eleganten in neodvisen.

Zaradi zahtev hitrega življenjskega ritma je Huawei ustvaril pametni telefon, na katerega se lahko vedno zanesete. Podnevi in ponoči. Opremljen je s sistemom kamer Ultra Vision. Vključuje 50-milijonsko glavno kamero z barvnim filtrom RYYB in tipalom velikim 1/1,56 palca, ki z visoko občutljivostjo na svetlobo omogoča zajem zelo kakovostnih fotografij, 8-milijonsko kamero z utraširokim kotom, 2-milijonskima globinsko in bližinsko kamero, katero lahko prizoru približate na razdaljo samo 4 centimetre, in 32-milijonsko sprednjo kamero z 1/2,8 palčnim tipalom. Huawei si je pri zasnovi novega telefona zadal cilj, da bo njegova baterija zlahka sledila sodobnemu hitremu življenjskemu tempu. S kapaciteto 4300 mAh in hitrim polnjenjem, ki jo napolni v le 38 minutah, vam nikdar ne bo treba skrbeti, da bi vas presenetila prazna baterije.

Pametni telefoni nova 9 so opremljeni z inovativnimi mobilnimi storitvami HMS, ki nudijo pametnejšo, bogatejšo, priročnejšo in varno uporabniško izkušnjo. Uporabniku so na voljo trgovina z aplikacijami AppGallery, zmogljiv vsestranski iskalnik Petal Search, zemljevidi Petal Maps, ki jih je mogoče uporabljati s kretnjami, in sklop pisarniških orodij. V trgovini AppGallery, ki z več kot 730 milijoni mesečno aktivnih uporabnikov sicer velja za eno od treh največjih na svetu, lahko uporabniki najdejo ogromno najnovejših in najbolj priljubljenih globalnih in lokalnih aplikacij, kot so mBills, NLB Klikin, mBank@Net, VALU, eHrana, TomTom GO, HERE WeGo in številne druge.

Lepota v tvoji roki. Nova 8i

HUAWEI nova 8i podeduje vso vrhunsko estetiko in dinamične barve serije nova. Izpopolnjen design ustvarja veličasten prikaz barv in senc, medtem ko 4D ukrivljenost prinaša natančno oblikovane zaobljene robove za ultra gladek dotik. Brezmejno gledanje omogoča 6,67-palčni zaslon HUAWEI brez robov. Telefon podpira 66 W super hitro polnjenje. Telefon napolnite do 60 % v pičllih 17 minutah. Velika baterija s kapaciteto 4300 mAh deluje v skladu z algoritmi za varčevanje z energijo, kar vam omogoča moč, ki traja ves dan. Razveselila vas bo tudi priporočena cena, ki znaša zgolj 349 €.

Več informacij o telefonu: https://consumer.huawei.com/si/phones/nova9/  

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

Monitor na Facebooku

Monitor TV na YouTube

bZFLJpOYpt4

  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji