Objavljeno: 28.9.2006

Netgear za digitalno hišno zabavo

Podjetje Netgear predstavlja nov digitalni center za zabavo Digital Entertainer, ki omogoča dostop do digitalnih in pretočnih vsebin na računalniku in internetu prek domačega televizorja.

Netgear Digital Entertainer (imenovan tudi EVA700) je prvi vmesnik za digitalne medije, ki temelji na tehnologiji Intel Viiv, omogoča pa dostop do vsebin digitalnih medijev, programov in storitev iz računalnikov, omrežnih pomnilniških naprav, USB naprav in interneta. Sistem premore intuitivni uporabniški vmesnik za televizijo, ki uporabnikom omogoča brskanje po seznamu filmov, video posnetkov, glasbe in fotografij z daljinskim upravljalnikom.

Netgearov sistem omogoča vklop računalnika ali drugega vira na daljavo, poleg tehnologije Intel Viiv Digital Entertainer pa podpira dostop do vsebin v računalnikih s sistemom Windows XP prek programa Windows Media Connect in tudi drugih UPnP strežnikov. Na sprejemnik je mogoče priključiti tudi naprave USB, kot so ključ USB, digitalni fotoaparati in predvajalniki iPod. Predvajalnik Digital Entertainer prepozna zapise MP3, WAV, WMA, AAC, MPEG1/2/4, WMV, XviD in različne slikovne zapise. Vsebuje omrežni priključek ethernet, podpira brezžična omrežja 802.11g in naprave USB 2.0 na izhodu pa lahko predvaja tudi posnetke v visoki ločljivosti (HD).

http://www.netgear.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji