Objavljeno: 13.1.2009

NETGEAR z novim naprednim usmerjevalnikom

O izdelkih s sejma CES bomo očitno lahko poročali še vsaj kak dan, saj je novosti precej. Ena izmed bolj obleganih je tudi NETGEAR-ov novi usmerjevalnik RangeMax Dual Band Wireless-N Gigabit Router s tovarniško oznako WNDR3700, ki je prejel tudi priznanje za najboljšo inovacijo v kategoriji domačih omrežij. V njem omrežne naloge opravlja kar 680 MHz procesor MIPS ...

NETGEAR WNDR3700 je novi zastavonoša tega proizvajalca med izdelki za domačo rabo. Gre za dvopasovni 2,4-gigaherčni in 5-gigaherčni brezžični usmerjevalnik, katerega je proizvajalec pohvalno opremil z gigabitnimi omrežnimi priključki in vmesnikom USB za povezovanje zunanjih shranjevalnih naprav. V osrčju usmerjevalnika se nahaja zmogljiv 680-megaherčni procesor MIPS, več zmogljivih močnostnih ojačevalcev in osem izjemno občutljivih anten iz metamaterialov, kar zagotavlja hitrejšo žično in brezžično prepustnost in večji obseg brezžične pokritosti.

Med pomembnejše funkcije spadajo še »zeleno« stikalo za manjšo porabo štirih vrat Ethernet, napredni QOS, gumbi za preklapljanje med brezžičnim in žičnim delovanjem ter gumbi za vklop/izklop in prilagodljiv prenos energije za kar najbolj optimalno porabo energije. V Evropi ga pričakujemo v prihodnjih mesecih.

www.netgear.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji