Oglasno sporočilo
Objavljeno: 7.5.2023

Naslednja generacija omrežnih rešitev za mala in srednja podjetja

Cisco Meraki je oblačna platforma za hkratno upravljanje več omrežnih naprav, kot so usmerjevalniki, stikala, brezžične dostopne točke, varnostne naprave, IP-kamere in druge.

Prek Meraki Dashboard vmesnika so uporabniku omogočeni konfigura­cija, nadzor in upravljanje omrežja kjerkoli in kadarkoli. Uporabniški promet na napravah se usmerja lokalno, medtem ko se sama konfiguracija, upravljanje in nadzor na­prav vršijo prek oblačnega vmesnika Mera­ki Dashboard, ki je fizično ločen do naprav. Na ta način dobimo zelo učinkovito kombi­nacijo zmogljivega omrežja in razpoložljivo­sti upravljanja. Za konfiguracijo in upravljanje tako ne potrebujemo več lokalne prisotnosti ali VPN-tunelov, vse upravljanje se vrši prek Meraki Dashboard vmesnika, ki je administra­torju dosegljiv od povsod. Tudi ko se pojavi potreba po hitrem reševanju težav v omrež­ju, Meraki Dashboard blesti, saj vključuje analitična orodja za hitro zaznavo in odpravljanje napak.

Kako lahko Meraki pomaga vam oziroma vašim strankam?

Cisco Meraki je v primerjavi z drugimi reši­tvami za upravljanje omrežij izjemno prilago­dljiv, enostaven za uporabo in ponuja napre­dne funkcije, ki izboljšujejo uporabniško izku­šnjo. Njegova glavna prednost je, da omogo­ča centralizirano upravljanje in nadzorovanje vseh omrežnih naprav z enega mesta, kar olaj­ša upravljanje in zmanjšuje stroške vzdrževa­nja. Administrator lahko naprave Meraki kon­figurira že med čakanjem na dostavo opreme po principu zero touch deployment. Tako lahko administrator med čakanjem nastavi celotno omrežje ter politike na požarnih pregradah, definira virtualna omrežja, lastnosti omrežnih priključkov, navidezna VPN-omrežja itd. S tem se krajša čas celotne implementacije, integra­torju pa se zmanjšajo stroški delovne sile, saj delo lahko poteka nemoteno in izjemno efek­tivno.

Poleg tega Cisco Meraki ponuja napredno analitiko, ki omogoča pridobivanje dragoce­nih informacij o uporabi omrežja, kar se kaže v boljši optimizaciji omrežja in izboljšanju uporabniške izkušnje za vse uporabnike.

Kaj pa varnost?

Varnost omrežja in varnost pri brskanju po spletu zagotavlja Meraki MX platforma, saj vse­buje vse elemente tradicionalne požarne pre­grade in tudi napredne funkcionalnosti po­žarnih pregrad naslednje generacije (NGFW). Vsem dobro poznane varnostne storitve, kot sta Cisco Umbrella in Cisco Secure Endpoint, najdemo v platformi MX. Uporabniki omrežja Meraki lahko tako brezskrbno brskajo po sple­tu in prenašajo datoteke, saj jih varuje najna­prednejša tehnologija Cisco.

Začnite uporabljati Meraki še danes!

Vse zgoraj naštete prednosti skupaj s fle­ksibilno cenovno politiko in kakovostno teh­nično podporo omogočajo, da je Cisco Mera­ki ena najboljših in najpreprostejših rešitev za upravljanje in nadzorovanje omrežij na trgu.

Dandanes je internetna povezljivost nuja. Ker je Merakijev slogan preprostost, lahko tudi vi že danes začnete uporabljati Meraki napra­ve in s tem pridobite čas za osredotočenost na temeljno dejavnost vašega podjetja.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji