Oglasno sporočilo
Objavljeno: 24.11.2022

Najboljši pametni telefon za spremljanje športnih vsebin

Naslednji tedni bodo ponovno postregli s pestrim športnim dogajanjem. Tega si je sicer najprijetneje ogledati iz tribun ali domačega naslonjača, vendar si lahko takšen način spremljanja tekem privoščimo samo med vikendi in ob večerih. V dopoldanskem času pa običajno napetemu dogajanju sledimo samo s pomočjo naših pametnih telefonov.

Zložjivi telefon Galaxy Z Fold4 je nadvse primeren za spremljanje vseh vrst vsebin izven vašega doma. Ko je naprava zložena, jo zlahka pospravite v žep, odprta pa ponuja izjemen 19,3-centimetrskim glavni zaslon s frekvenco osveževanja 120 HZ. Pametni telefon sicer ne more v celoti nadomestiti velikega televizorja, a bo vseeno poskrbel za kakovostno spremljanje vsebin. Mobilna platforma Snapdragon® 8+ Gen 1 in omrežje 5G pa bosta zagotovila, da boste napeto športno dogajanje spremljali brez prekinitev.

Bi radi ob športnem prenosu opravili še kaj drugega? Ko potrebujete obe roki, Galaxy Z Fold4 preprosto odložite, poiščite dober kot in ga pustite, medtem ko vi nadaljujete z opravili. Športnega prenosa vam ni potrebno prekiniti niti, ko morate na telefonu preveriti elektronsko sporočilo in odgovoriti na sporočilo. Od preklapljanja med besedilnimi sporočili do prebiranja novih e-poštnih sporočil – s funkcijo Multi View lahko kar najbolj izkoristite prostrani glavni zaslon. Aplikacije, optimizirane z One UI vmesnikom, omogočajo hiter prikaz menijev in drugih vsebin ter s tem hitrejšo in učinkovitejšo večopravilnost na mobilnem telefonu.

Galaxy Z Fold4 se bo za odličnega spremljavalca izkazal tudi na samih tekmah. S trojno ultra širokokotno kamero z ločljivostjo 50 MP + 12 MP + 10 MP boste lahko posneli osupljive posnetke dogajanja. Fotografije vas in prijateljev pa boste lahko ujeli z dvema kamerama za selfije – notranjo (pod zaslonom) s 4 MP in zunanjo z 10 MP. Tudi, ko boste sedeli na sredini tribune, boste lahko s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie ujeli vse podrobnosti dogajanja. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography.

Poleg vseh prednosti si lahko omislite še S Pen pisalo, ki omogoča risanje in beleženje na poti s priročnim shranjevanjem, kar je za tiste, ki tekme radi natačno analizirajo, izredno priročno. Povabite prijatelje, oglejte si posnetke in analizirajte akcijo.

Galaxy Z Fold4 bo poskrbel tudi za večjo produktivnost v službenem času. Delovne naloge boste lahko opravili hitereje in tudi, ko boste na poti. Tako vam bo ostalo več časa za uživanje v športnih prenosih. S pomočjo sinhronizacije aplikacij boste lahko na Galaxy Z Fold4 z enim dotikom zagnali do tri aplikacije, pri čemer si bodo vse skupaj delile super produktivni zaslon. Microsoftov pisarniški paket Office in Outlook pa izkoriščata prednosti zložljivega zaslona in zagotavljata več informacij na zaslonu ter hitrejše načine interakcije z vsebino.

Galaxy Z Fold4 podpira vse Google aplikacije med njimi tudi ekskluzivni YouTube Premium. Vsi, ki kupijo in aktivirajo Galaxy Z Flip4 ali Galaxy Z Fold4, lahko izkoristijo štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Več informacij o ponudbi najdete na povezavi.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji