Objavljeno: 12.5.2000

Mobitel spremenil celostno podobo in uvedel nova Mobipaketa

Operater mobilne telefonije Mobitel ima od danes nov logotip, ki so ga poimenovali "mafna". Združuje črko m, ki simbolizira Mobitel, znak @ kot simbol povezave z internetom ter oblaček, ki zaznamuje govor. Nove celostne podobe bosta deležena tudi nova Mobipaketa s skupnim imenom Mobi+ (Mobi in), ki bosta v trgovinah od ponedeljka, 15. maja.

Dodatek "in" zaznamuje dodatne možnosti telefonov v novih Mobipaketih. MobiSova+ bo na voljo za 26.900 tolarjev, vsebovala pa bo telefon Sagem MC 827, ki omogoča poslušanje UKV radijskih postaj. Po drugi strani pa bo v MobiKvakaču+, ki bo 3 tisoč tolarjev dražji od MobiSove+, Ericsson T10s s tipkovnico Chatboard. Ta lajša upravljanje mobilnega telefona, zlasti pri pisanju kratkih sporočil SMS.

Nova podoba se kaže tudi v embalaži novih Mobipaketov: vsebina obeh bo namreč shranjena v pločevinkah. Kot so povedali na Mobitelu, se dosedanji Mobipaketi ne bodo spremenili, tudi cenovno ne, vendar se bodo postopoma iztekli.

Mobitel načrtuje tudi uvajanje svojih dveri WAP, ki bodo na voljo rednim naročnikom. Ponujali bodo informacije, ki so bile sedaj na voljo le prek storitve SMS Info. Nabor tematskih sklopov se sproti povečuje, sedaj pa naj bi bilo na voljo že več kakor 20 tematskih sklopov.

http://www.mobitel.si

http://gsm.mobitel.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji