Objavljeno: 19.12.2007

Microsoft Dynamics CRM 4.0

Microsoft je predal v proizvodnjo novo različico rešitve za upravljanje odnosov s strankami Microsoft Dynamics CRM 4.0, ki je bila doslej znana z razvojnim imenom Titan. Nova različica bo na voljo v dveh izvedbah - kot Microsoft Dynamics CRM 4.0 za namestitve pri uporabniku ter kot storitev Microsoft Dynamics CRM Live, ki bo gostovana pri Microsoftu.

Obe različici imata enotno kodo, kar omogoča uporabnikom izbiro modela namestitve glede na njihove specifične poslovne in informacijske potrebe ter možnost kasnejše spremembe modela v primeru spremenjenih potreb ali želja.

Dynamics CRM 4.0 poleg tega prinaša obilico novih funkcij in lastnosti. Microsoft je močno izboljšal arhitekturo programskega paketa, ki zaradi tega omogoča delovanje več uporabnikov na posamezni strežnik. Paket omogoča po novem avtomatizacijo poslovnih procesov na temelju ogrodja Microsoft Windows Workflow, izboljšali pa so tudi orodja za poslovno poročanje. Za učinkovitejše delo skrbi tesna povezava s komunikacijskim orodjem Microsoft Office Communications Servr 2007, kjer uporabniki lahko opravljajo komunikacijske povezave neposredno iz orodja CRM, med drugim pa vidijo prisotnost (presence) drugih uporabnikov in kontaktov.

Microsoft Dynamics CRM 4.0 bo obenem na voljo v več kot 25 jezikih. Uporabniki z aktivno pogodbo Software Assurance so upravičeni do nove različice brez dodatnega plačila. Storitev Microsoft Dynamics Live CRM bo na začetku na voljo omejenemu številu uporabnikov v ZDA in Kanadi.

http://www.microsoft.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji