Objavljeno: 6.6.2000

Luis Baptista-Coelho odhaja

Luis Baptista-Coelho, Portugalec, ki je v zadnjih mesecih tako rekoč poosebljal Compaqov močan prodor na slovenski trg, se umika in prepušča Compaqovo izpostavo v rokah slovenske ekipe.

Po besedah dosedanjega vodilnega človeka v slovenski podružnici svetovnega velikana zaradi veliko boljših rezultatov, kakor so jih pričakovali, ter zaradi zelo sposobne ekipe, ni nepotrebno, da bi še naprej vztrajal na svojem položaju, saj je bila njegova naloga bolj ali manj izključno v tem, da podružnico požene v tek, ne pa, da jo vodi.

Coelho je svoje delo v Sloveniji začel šele novembra lani, po prvotnih načrtih pa je nameraval ostati do konca letošnjega leta. Z današnjim dnem predaja krmilo Iztoku Dernovšku. Predvidoma bo sicer še nekaj mesecev ostal v Sloveniji, vendar povsem zasebno, brez kakršnekoli vloge v slovenskem Compaqu.

V Compaqu Slovenija pod vodstvom Iztoka Dernovška že načrtujejo krepitve moštva, predvsem za marketing in stike z javnostjo, saj bo z odhodom g. Coelha ta dejavnost še najbolj trpela.

http://www.compaq.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji