Oglasno sporočilo
Objavljeno: 11.9.2023

Ko vodenje poslovanja postane užitek DPS: All-in-one poslovni informacijski sistem

Poslovni program za maloprodajo, veleprodajo, spletna naročila, eDokumente, proizvodnjo, servis in terensko delo. Deluje na Windows in Mac operacijskih sistemih.

Imate težave s trenutnim poslovnim programom? Želite večji nabor funk­cij, sodoben in bolj pregleden upo­rabniški vmesnik? Pišete in vodite dokumen­te v Word-u ali Excel-u?

DPS (Datastudio poslovni sistem) vam nudi rešitev za vsa zgornja vprašanja.

Hiter napredek informacijskih tehnologij in tempo v poslovnem okolju od uporabni­ka zahtevata takojšen odziv na povpraševanja kupcev, zato je zelo pomembno, kako hitro lahko obdelate in dostavite njihova naročila.

Ne glede na vašo dejavnost, vam DPS zago­tavlja podporo v vseh segmentih poslovanja.

SPLETNA PRODAJA

V obdobju zadnjih let se je zaradi epide­mije znatno povečala spletna prodaja. DPS vsebuje vse potrebno za direktno poveza­vo s spletno trgovino in dostavnimi služba­mi. Tako omogoča izjemno hitro obdelavo ve­likega števila spletnih naročil, od naročila do dostave kupcu.

MALOPRODAJA - POS

Sodoben in enostaven POS vmesnik omo­goča hitro prodajo, praktično brez uvajanja novih uporabnikov. Uporaba čitalca, tehtnice, povezava s POS terminalom, integrirane pla­čilne storitve, darilni boni, kartice ugodnosti in še mnogo več.

PROIZVODNJA

Izdelava delovnega naloga neposredno iz ponudbe, več izdelkov na en delovni nalog, rezervacija materiala, sestavnice, poročila, dnevnik dela, vodenje statusov …

SERVIS

Zajem slike z mobilno napravo, izpis prevze­mnih listov, rezervacije in naročanje materia­la, fakturiranje, odprema servisiranih izdelkov neposredno na dostavno službo, vodenje sta­tusov …

MOBILNA UPORABA

V današnjem času je uporaba mobinih na­prav stalnica. Terenska prodaja, dostava blaga, zajem podpisa pri odpremi, pregled nad po­slovanjem, servis, obdelava pošiljk, inventure in prevzem blaga. Vse to in še več lahko opra­vite zgolj z mobilnim modulom.

IZMENJAVA PODATKOV

Računovodstvo, eDokumenti, Intrastat, od­padna embalaža, dostavne službe in REST izme­njava podatkov vam omogoča uporabo integri­ranih rešitev ter povezljivost z drugimi sistemi.

RAZVOJ IN PODPORA

DPS raste s potrebami trga in želja uporab­nikov. Če funkcija še ne obstaja, bo dodana v nadaljnih posodobitvah programa.  V podjetju se zavedajo, da je stranka na prvem mestu, zato nudijo hitro in učinkovito podporo. Tako stranki zagotavljajo takojšnjo odpravo težav in nemoten proces dela.

Zakaj kupiti DPS?

• Enostaven in pregleden uporabniški vmesnik,

• zasnovan za prihranek časa in denarja,

• konstanten razvoj,

• hitra in učinkovita podpora uporabnikom.

Tudi vi se pridružite velikemu številu zadovoljnih uporabnikov programa DPS! Za več informacij obiščite www.datastudio.si.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

Monitor na Facebooku

  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji