Oglasno sporočilo
Objavljeno: 6.11.2023

Kako izboljšati učinkovitost na poti?

V hitro spreminjajočem se svetu, kjer se delo in prosti čas pogosto prepletata, je povpraševanje po prilagodljivih in vsestranskih napravah močno naraslo. Vstopite v svet prepogljivih telefonov Samsung Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5. Telefona sta revolucionarni napravi, zasnovani tako, da izpolnjujeta nenehno spreminjajoče se potrebe sodobnih ljudi, ki so veliko na poti ter delajo in se zabavajo na najrazličnejših krajih. Napravi omogočata nemoten prehod z dela na zabavo, zato sta nepogrešljivi orodji za današnjega tehnološko ozaveščenega ustvarjalnega posameznika.

Galaxy Z Flip5: pravi žepni velikan

Zasnova telefona Galaxy Z Flip5 je resnični dosežek inženiringa in estetike. Z majhno obliko, ki se udobno prilega dlani ali žepu, je popoln za tiste, ki so nenehno v gibanju, ko se ustavijo, pa si zaželijo velikega zaslona telefona.

Ena od izstopajočih značilnosti Galaxy Z Flip5 je njegov večji zunanji zaslon, ki bistveno izboljšuje njegovo uporabnost. Na zunanjem zaslonu lahko namreč opravite skoraj vse - sprejemate in odgovarjate na sporočila s polno QWERTY tipkovnico, kličete, preverjate vreme, upravljate z glasbo in celo fotografirate. Vse to ne da bi vam bilo treba sploh odpreti telefon.

Prilagodljivost telefona Galaxy Z Flip5 se ne konča pri zunanjem zaslonu. Lahko ga zložite in uporabljate pod različnimi koti, zaradi česar so dejavnosti, kot so fotografiranje in video klici, bolj udobne in priročne.

Z mobilno platformo Snapdragon 8 Gen 2 telefon Z Flip5 ponuja zmogljivo in učinkovito delovanje, ki zagotavlja tekočo grafiko, hitrejšo umetno inteligenco in izboljšano življenjsko dobo baterije. Naprava ima tudi baterijo s kapaciteto 3700 mAh, ki vam omogoča, da uživate v filmih ali igranju mobilnih iger brez skrbi, da bi vam zmanjkalo energije na telefonu.

Samsung Galaxy Z Fold5: sprostite svojo produktivnost in ustvarjalnost

Galaxy Z Fold5 je dokaz zavezanosti podjetja Samsung k inovacijam, saj ponuja napravo, ki omogoča upravljanje z eno roko in poglobljeno celozaslonsko izkušnjo. Tanka in ergonomska zasnova, optimizirana za uporabo z eno ali dvema rokama, zagotavlja udobje in priročnost. Za to poskrbi tudi novi prepogljivi tečaj, ki poskrbi, da se telefon tesno zapre in preprosto zdrsne v žep.

Galaxy Z Fold5 omogoča večopravilnost na visoki ravni, saj lahko na enem zaslonu odprete do tri okna in preprosto preklapljate med do 12 aplikacijami. Z dodatkom S Pen pisala se vaša produktivnost še dvigne. Ponaša se z zaslonom, ki oddaja do 1750 cd/m², kar je idealno za igranje iger in uživanje ob najrazličnejših vsebinah. Opremljen je s mobilno platformo Snapdragon 8 Gen 2, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost.

Posebnost telefona Galaxy Z Fold5 je napreden sistem kamere. Edinstvena zasnova z dvema zaslonoma spremeni telefon v mobilni studio s 30-kratno prostorsko povečavo, dvojnim predogledom in možnostmi Expert RAW. Snemate, ponovno snemate, povečujete in urejate lahko z neprimerljivo ustvarjalno svobodo.

Brezhiben prehod iz dela na zabavo

Telefona Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 ponujata izjemno kombinacijo funkcij za delo in zabavo. Ko se delovni dan konča, lahko uporabniki zlahka preidejo v svet zabave, od gledanja filmov in serij do resnega igranja mobilnih iger. Zaradi velikih zaslonov, zmogljivih procesorjev in vsestranskih fotoaparatov sta napravi idealni za vse oblike zabave, saj zagotavljata popolno izkušnjo brez kompromisov.

Že razmišljate o darilih za decembrski čas obdarovanj?

Kupite enega, razveselite dva je trenutna izjemna ponudba v kateri lahko kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 prejmejo telefon Galaxy S21 FE. Ob nakupu pametne ure Galaxy Watch6 serije pa za darilo dobijo tablični računalnik Galaxy Tab A8. Akcija traja še do 12. novembra ali razprodaje zalog daril. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji