Oglasno sporočilo
Objavljeno: 30.10.2023

Iščete skrite prihranke v vaši ekipi? Avtomatizirajte QA!

Ali je tudi vaša programerska ekipa v podjetju preobremenjena, ker se namesto z razvojem programske opreme ukvarja z iskanjem in odpravljanjem napak? Orodje myQAbee za avtomatizirano testiranje pomaga razvijalcem, integratorjem in testerjem programske opreme, da dosežejo boljše rezultate v krajšem času. Vašemu podjetju pa omogoča pomembne prihranke.

Zaradi nenehnih zahtev po hitrejših razvojnih ciklih, uvajanja novih tehnologij ter hitrih sprememb v digitalnem svetu se programerske ekipe soočajo z vedno več izzivi. Cilj avtomatizacije je razbremeniti razvojne ekipe in jim omogočiti, da se osredotočijo na razvoj namesto na odpravljanje napak. In kar je najpomembnejše, vašemu podjetju omogoča zagotavljanje brezhibne uporabniške izkušnje brez pomanjkljivosti.

So ti običajni izzivi znani tudi vam?

• Ali potrebujete vedno več orodij, da lahko testirate različne rešitve?

• Ali testiranje moti vaš proces produkcije?

• Ali vam število nadgradenj otežuje testiranje?

• Ali vam kompleksne integracije in rešitve povzročajo težave pri povezovanju elektronike in programskega razvoja?

• Ali vam ročno testiranje povzroča vedno višje stroške?

• Ali odpravljanje napak upočasnjuje vaš programerski proces in povzroča zaostanke v predvidenem roku vstopa na trg?

• Ali vam primanjkuje zaposlenih in znanja, da bi lahko izvajali sistematsko testiranje?

• Ali se soočate z zastoji v programiranju in ročnem sistemu testiranja?

Predstavljamo myQAbee

MyQAbee je orodje za avtomatizacijo testiranja, ki bistveno izboljšuje uspešnost testiranja in zagotavljanja kakovosti. Zaradi enostavne uporabe, ki omogoča testiranje brez kodiranja, je primerno tudi za poslovne uporabnike brez programerskih izkušenj. S tem orodjem lahko hitro in enostavno opravite končno testiranje, odkrijete in odpravite vse morebitne napake, ki bi lahko povzročile izgubo prihodkov, in zagotovite brezhibno uporabniško izkušnjo, ki bo zadovoljila stranke in okrepila ugled vaše blagovne znamke.

Prednosti, ki vam jih omoča myQAbee:

• Hitrejše odkrivanje in odpravljanje napak.

• Izboljšanje produktivnosti razvojne ekipe.

• Prihranek časa in denarja.

• Zapolnjevanje kadrovskih vrzeli in vrzeli v znanju v QA ter testiranju.

• Zagotavljanje brezhibne uporabniške izkušnje.

Izdelek + storitev = zmagovalni model

Morda ste pomislili, da bi vam avtomatizirano testiranje prišlo še kako prav, vendar nimate dovolj ljudi in razpoložljivega časa, da bi vključili ta produkt v vaše procese.

Na podlagi izkušenj s številnimi projekti smo razvili ponudbo, ki rešuje točno ta izziv. Poleg produkta myQAbee vam ponujamo tudi našo ekipo izkušenih strokovnjakov za testiranje. MyQAbee vam zagotovi usposobljeno in uigrano ekipo, ki lahko takoj začne delati. Opravijo hitro in učinkovito testiranje vaših izdelkov, skrajšajo čas do vstopa na trg in poskrbijo, da je vaš izdelek brezhibno delujoč. Ni vam treba skrbeti za administracijo, zaposlovanje, uvajanje, prenos znanja in izobraževanje zaposlenih. Ob pogledu na deadline pa se lahko le sprostite, saj avtomatiziran proces odpravi ves stres v končni fazi razvojnega cikla.

Med našimi zadovoljnimi strankami so podjetja iz bančništva, zavarovalništva, igralništva, energetike in zdravstva. Izkušnje iz teh panog pa nam omogočajo, da vam zagotovimo prilagojeno in brezhibno storitev.

Prednosti testiranja kot storitve (TaaS)

Če ste kot večina podjetij, verjetno razpolagate z omejenimi viri in proračuni za ekipe za testiranje in infrastrukturo. Testiranje kot storitev vam omogoča dostop do strokovne ekipe z vsemi potrebnimi znanji in izkušnjami, ki lahko takoj začne delati pri vašem projektu, vam pa ni treba investirati v drago infrastrukturo in zaposlovati posebno usposobljenega kadra. Testiranje kot storitev tako:

• zagotavlja stroškovno učinkovitost, dostop do različnih znanj in veščin, zmanjša administrativno obremenitev ter omogoča večjo prilagodljivost;

• omogoča hitro in učinkovito testiranje vaših izdelkov ter skrajšuje čas do vstopa na trg;

• omogoča enostavno prilagajanje obsega testiranja glede na potrebe.

Vse to pa občutite kot odlično uporabniško izkušnjo ob manj porabljenega časa in denarja.

Kako lahko začnete?

MyQAbee je rešitev za izzive, s katerimi se programerske ekipe srečujejo v hitro spreminjajočem se digitalnem svetu. Z avtomatiziranim testiranjem boste prihranili čas in denar, izboljšali učinkovitost razvojnih ekip ter zagotovili brezhibno uporabniško izkušnjo. MyQAbee v kombinaciji z našimi strokovnjaki za testiranje ter s prilagodljivostjo testiranja kot storitve (TaaS) odpravlja izzive brez dodatnega administrativnega bremena.

Za več informacij o tem, kako myQAbee in naša ekipa strokovnjakov lahko podpreta vaše projekte, obiščite našo spletno stran https://myqabee.com/ in nas kontaktirajte že danes. Skupaj bomo dosegli vrhunsko kakovost in uspeh v digitalnem svetu.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji