Objavljeno: 2.5.2001

iBaan - nova generacija poslovnih rešitev

Podjetje Baan je razvilo novo generacijo integriranih rešitev za e-poslovanje - iBaan, ki uporabnikom omogoča, da si oblikujejo lastno okolje in povezujejo različne programe s pomočjo preizkušenih orodij. Vsak uporabnik ima dostop do tistih podatkov, ki so koristni zanj, ne glede na izvor. iBaan deluje preko Interneta, tako da lahko vsak uporabnik dostopa do svojega okolja za dostop do notranjih in zunanjih informacij.

Uporaba Interneta odpira možnost komuniciranja s kupci in dobavitelji ter s tem ustvarjanja poslovnega okolja. Dobavitelji lahko na primer sami vidijo, kdaj nastopi potreba po njihovih produktih in ustrezno ukrepajo. iBaan je tako celovita rešitev za upravljanje vrednostne verige kot so proizvodnja, nabava, prodaja, dobavna veriga, računovodstvo, servis in distribucija. Bann pri tem računa na svoje dolgoletne izkušnje z zahtevami specifične branže. Podjetja lahko kupijo pakete, konfigurirane v skladu z zahtevami določenega sektorja, kar zagotavlja hitrejšo implementacijo.

iBaan, združuje že preizkušene Baanove izdelke s pomembnimi novostmi, kot so novi paketi E-Collaboration, E-Procurement, in E-Sales, ki omogočajo sodelovanje vzdolž celotne vrednostne verige. Na voljo so nove dveri iBaan Portal, kjer si lahko uporabniki prilagodijo svoje delovno okolje ter lahki odjemalec iBaan Webtop, ki omogoča uporabnikom enostaven dostop do njihovih podatkov s pomočjo Internet brskalnika. Odprtost in povezljivost sta značilnosti nove različice paketa iBaan OpenWorld, ki omogoča integracijo Baana z vašimi obstoječimi sistemi, nova zbirka Business Intelligence Solution s pre-definirano vsebino pa je ključ pri zagotavljanju uporabnikom prilagojenih informacij v portalu.

http://www.baan.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji