Oglasno sporočilo
Objavljeno: 24.3.2024

HP | Poly omogoča večjo prilagodljivost za Microsoft Teams Rooms

V hibridnem svetu ostati povezan ali se počutiti povezanega ni isto. Obstaja razkorak med tem, kar zaposleni trdijo, da je pomembno, in tem, kar dejansko doživljajo. Po podatkih HP-jevega indeksa odnosov na delovnem mestu le 27 % zaposlenih v pisarnah danes meni, da imajo resnično na voljo prava orodja in opremo za uspešno delo, 76 % pa jih meni, da je to bistveno. Podobno je le 25 % delavcev, ki delajo v pisarnah, prepričanih, da bo njihovo podjetje izbralo pravo tehnologijo, ki jih bo dobro podprlo pri hibridnemu delu.

V HP | Poly omogočajo preoblikovanje delovnih mest z orodji za sodelovanje, ki zagotavljajo vrhunsko izkušnjo. Tako niste samo tehnično povezani, temveč se dejansko počutite povezane. Ponujajo rešitve za vsakogar, od slušalk s prilagodljivim ANC (Active Noise Cancelation - aktivno filtriranje hrupa) do orodij za video sodelovanje s tehnologijo DirectorAI in programske opreme Poly Lens, ki zagotavlja vpogled v podatke - na primer, kako se uporabljajo sejne sobe in delovni prostori.

Na voljo je tudi nova aplikacija Poly Lens za Microsoft Teams Rooms v operacijskem sistemu Windows. Rešitev, ki spreminja pravila igre in poenostavlja upravljanje naprav ter izboljšuje uporabniško izkušnjo končnih uporabnikov. Predstavljamo tudi dva nova prilagodljiva osnovna kompleta Poly Studio Base Room Kit za Microsoft Teams Rooms v operacijskem sistemu Windows in vrsto na novo certificiranih naprav za Microsoft Teams.

Racionalizacija uporabe delovnih prostorov z orodjem Poly Lens za Microsoft Teams Rooms v operacijskem sistemu Windows

IT ekipe potrebujejo enostavno nastavljanje naprav in upravljanje na daljavo z vpogledom v njihovo uporabo. Aplikacija Poly Lens Room App for Microsoft Teams Rooms na Windows je nova programska rešitev, namenjena poenostavitvi upravljanja naprav za Microsoft Teams Rooms. Ta inovativna aplikacija ponuja zanesljiva orodja za upravljanje in spremljanje prek portala Poly Lens Cloud Admin, ki zagotavlja centraliziran pregled nad sistemi Microsoft Teams Rooms. S podatki o načinu uporabe vida, zvoka in HP računalnikov za naprave Microsoft Teams Rooms bo aplikacija Poly Lens Room App bistveno izboljšala učinkovitost IT in izkušnjo končnih uporabnikov.

Povečanje prilagodljivosti z osnovnimi kompleti Poly Studio za Microsoft Teams Rooms

Ker organizacije iščejo večjo prilagodljivost, HP | Poly širi svoj nabor rešitev za Microsoft Teams Rooms. Kompleti Poly Studio za Microsoft Teams Rooms v operacijskem sistemu Windows so celovite videokonferenčne rešitve za sejne sobe vseh velikosti, ki vključujejo HP-jev računalnik za sodelovanje, krmilnik USB na dotik in videokonferenčni sistem ali kamero. Odslej sta na voljo dva nova osnovna kompleta Poly Studio Base Room, zasnovana za uporabo z različnimi videokonferenčnimi rešitvami USB, kot so Poly Studio USB, P15, R30 in kamera E70. Zagotavljajo odlično prilagodljivost za sobe Microsoft Teams Rooms. Ti novi kompleti ponujajo alternativni način prilagajanja sejnih sob na podlagi USB, kar zagotavlja doseganje izvirne izkušnje uporabe Microsoft Teams Rooms.

8sDQv1RpVBU

Optimizacija sodelovanja s certificiranimi napravami Microsoft Teams

Z veseljem predstavljamo tudi razširjeno ponudbo naprav, certificiranih za Microsoft Teams, ki vključuje videokonferenčni sistem Poly Studio X52, krmilnik na dotik Poly TC10 ter serijo Poly Voyager Surround.

Te naprave so zasnovane tako, da zagotavljajo izjemno izkušnjo sodelovanja za hibridne ekipe in delavce na daljavo:

  • Poly Studio X52, samostojni videokonferenčni sistem, opremljen s tehnologijo pametnih kamer DirectorAI, ponuja vrhunsko izkušnjo sodelovanja za hibridne ekipe.
  • Poly TC10 se lahko uporablja kot krmilnik v sobi za Microsoft Teams Rooms v operacijskem sistemu Android ali kot eleganten ekran na dotik za rezervacijo sobe ali pregled razpoložljivosti.
  • Slušalke Poly Voyager Surround 80 in 85 UC so prve slušalke brez mikrofonskega loka, ki so certificirane za Microsoft Teams Open Office.

Cene in razpoložljivost

Aplikacija Poly Lens Room App je na voljo uporabnikom Microsoft Teams Rooms v operacijskem sistemu Windows po vsem svetu brez dodatnih stroškov.

Vsa predstavljena oprema je že na voljo. Za cene in pripravo ponudbe nam pišite na info@nkt.si ali nas pokličite na 051 377 865.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji