Objavljeno: 14.1.2009

Garmin in doživljenjsko nadgrajevanje kartografij

Pri Garminu so se odločili za zanimivo poslovno potezo. Gre za možnost doživljenjskega nadgrajevanja kartografij, ki so ga poimenovali nüMaps Lifetime. Storitev bo omogočala uporabnikom cestnih navigacij Garmin dostop do nadgradenj kartografij in interesnih točk vsak kvartal v času življenjske dobe osebne cestne navigacijske naprave.

nüMaps Lifetime doživljenjsko nadgrajevanje kartografij je veljavno le za čas življenjske dobe uporabnikove cestne navigacije, kar pa ni pretirano zaskrbljujoče, saj naj bi tovrstne naprave brez težav brezhibno delovale tudi po več let. Pozna pa nova poteza nekaj (precej logičnih) omejitev. Naročnina ni prenosljiva, če je naprava prodana, prav tako ni prenosljiva na drugo združljivo napravo. Naročnina velja vse dokler Garmin ponuja nadgradnje kartografije za določen model cestne navigacije oz. so na voljo s strani Garminovega dobavitelja kartografij, Navteq. Za prenos sta potrebna USB kabel in hitra internetna povezava. V prodaji še vedno ostaja trenutno aktualna, enkratna nadgradnja.

nüMaps Lifetime bo na voljo v treh različicah, in sicer za City Navigator Severne Amerike, City Navigator Evrope ter City Navigator Evrope in Severne Amerike. Novi program nadgrajevanj bo dostopen od 21. januarja 2009.

www.garmin.com/numapslifetime

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji