Oglasno sporočilo
Objavljeno: 22.12.2023

Galaktična renesansa: Skočite v novo leto s prepogljivimi telefoni in drugimi zvezdami ekosistema Galaxy, ki so zaznamovale 2023

Ko stopamo v novo leto, se ne oziramo le na tehnološki napredek, ampak tudi na slog življenja, ki ga ta prinaša v naša življenja. Samsung galaktična renesansa se ne odraža le v prepogljivih telefonih, ampak v popolni izkušnji, ki združuje estetiko, inovacije in funkcionalnost. Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5 sta ikoni sodobnega življenjskega sloga, ki odpirata vrata v novo obdobje mobilne tehnologije.

Galaxy Z Flip5: Spremljevalec vaših edinstvenih trenutkov

Ne gre le za telefon, gre za izraz osebnega stila. Galaxy Z Flip5 ni zgolj tehnološki pripomoček, temveč modni dodatek. Njegova kompaktna oblika in elegantna zasnova se brezhibno podajata k vsakemu stajlingu. S priročnim zunanjim zaslonom je zajemanje fotografij enostavno, odpiranje telefona pa razkriva svet ustvarjalnih možnosti. In kdo bi si mislil, da lahko skupaj s pametno uro Galaxy Watch6 postanete režiser svojih skupinskih selfijev? Preko le-te lahko na daljavo upravljate, kdaj telefon naredi fotografijo.

mQOuOpc7w5s

Ob odprtju Galaxy Z Flip5 se odprejo vrata k elegantnemu svetu tehnološkega sloga. Tanek in prefinjen tečaj, matirano steklo ter poliran kovinski okvir ustvarjajo telefon, ki je tako funkcionalen kot tudi modni izjemen dodatek.

Vendar pa zasnova ne daje prednosti le estetiki, temveč poudarja tudi uporabnost. Večji zunanji zaslon ne izboljša le vizualne privlačnosti, temveč tudi interakcijo in navigacijo, saj odpravlja potrebo po nenehnem odpiranju naprave. Samsung je napravo Galaxy Z Flip5 skrbno zasnoval tudi za uporabo pod najrazličnejšimi koti v prepogljivem načinu, zaradi česar je vse od fotografiranja do video klicev bolj udobno in priročno.

Galaxy Z Fold5: Umetnost velikega zaslona

Galaxy Z Fold5 ni zgolj telefon. Je prenosno umetniško platno. S tanko zasnovo in večjo zmogljivostjo se Galaxy Z Fold5 izkaže kot idealen partner za vse, ki živijo pestro življenje s potrebo, da imajo pred sabo velik zaslon. Glavni zaslon AMOLED 2X, ki meri 19,3 centimetre (7,6 palca) s svetilnostjo do 1750 nitov zagotavlja, da tudi na močni sončni svetlobi in snegu ne boste zamudili nobenega trenutka akcije. To izkušnjo poganja nadgrajena mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2, ki zagotavlja visoko zmogljive funkcije, s katerimi je igranje mobilnih iger na novi ravni.

Z možnostjo do odprtja 12 aplikacij v opravilni vrstici, vključno s štirimi v "hitrem zagonu", večopravilnost še nikoli ni bila tako intenzivna. Za vse, ki si želijo več učinkovitosti in delanja zapiskov, kot bi pisali po papirju, je tu še izredno priročno S Pen pisalo. Tanjši in lažji dizajn Galaxy Z Fold5 omogoča, da ga vzamete s seboj kamor koli, od poslovnih sestankov do umetniških delavnic, kot tudi užitkov na snegu.

Oba telefona sta opremljena z izjemnimi kamerami, s katerimi lahko posnamete popolne fotografije in videoposnetke. Galaxy Z Flip5 se ponaša s sprednjo kamero za selfije z ločljivostjo 10 MP in zadnjo dvojno kamero s širokokotnim objektivom 12 MP in ultra širokokotnim objektivom 12 MP. Medtem Galaxy Z Fold5 ponuja sprednjo kamero za selfije z ločljivostjo 10 MP in kamero s 4 MP na spodnjem zaslonu ter zadnjo trojno kamero, ki jo sestavljajo ultraširokokotni objektiv 12 MP, širokokotni objektiv 50 MP in teleobjektiv 10 MP.

Glasba na poti

Pametni telefon v kombinaciji s kakovostnimi slušalkami ponuja izjemno mobilno izkušnjo poslušanja glasbe. Ne glede na to, ali ste na poti v službo, ali se vozite z gondolo novim zimskim vragolijam nasproti, vam ta kombinacija omogoča, da se potopite v svoj najljubši zvočni svet kjerkoli in kadarkoli.

Galaxy Buds2 Pro ponujajo popolno izkušnjo brezžičnih slušalk. Za kakovost zvoka skrbi 24-bitni Hi-Fi zvok, s tremi visokimi SNR mikrofoni, ki omogoča, da Galaxy Buds2 Pro brezžične slušalke sledijo več zunanjim zvokom in jih odstranijo, tudi tistim, ki so nežni kot veter.

Z inteligentnim 360-stopinjskim zvokom je zvok slišati bolj realističen. Funkcija 360 Audio omogoča, da je zvok bolj realističen in ponuja izboljšano sledenje glavi, kar poskrbi, da je vsako gibanje sinhronizirano in s tem ustvarja poglobljeno izkušnjo. 360-stopinjski zvok lahko celo natančno določi smer zvoka med gibanjem vaše glave, kar vam omogoča prostorsko izkušnjo. Navsezadnje je pomemben tudi videz in slušalke Galaxy Buds2 Pro so estetske in minimalistične ter se podajo vsakemu slogu s svojimi trendi barvami.

Skočite v leto 2024 s slogom, udobjem in inovacijami Galaxy Z Flip5 in Galaxy Z Fold5. Prepogljivi telefoni niso le orodje, temveč izraz vaše osebnosti in življenjskega sloga. Ko se združita estetika in funkcionalnost, dobimo nekaj več kot le napravo - dobimo doživetje, ki odseva našo edinstvenost v svetu neskončnih možnosti. Galaktična renesansa se nadaljuje, vas pa vabi, da postanete del te futuristične pustolovščine.

Odlična ponudba!

Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 lahko izkoristite edinstveno priložnost - štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium. Gre za izjemno priložnost, da brezplačno dostopate do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u brez nepotrebnih oglasov, kar občutno izboljša uporabniško izkušnjo in omogoča raziskovanje raznolikega sveta vsebin - od zabavnih, poslovnih, družinskih, do modno-izobraževalnih.

Odlična ponudba pa vas čaka tudi pri storitvi One Drive. Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov. Če ste ponosni lastnik Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5, sinhronizirajte svojo Galerijo s storitvijo OneDrive in unovčite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji