Oglasno sporočilo
Objavljeno: 19.9.2022 11:26

DPS: All-in-one poslovni informacijski sistem

Poslovni program za maloprodajo, veleprodajo, spletna naročila, eDokumente, proizvodnjo, servis in terensko delo. Deluje na Windows in Mac operacijskih sistemih.

Imate težave s trenutnim poslovnim programom? Želite večji nabor funkcij, sodoben in bolj pregleden uporabniški vmesnik? Pišete in vodite dokumente v Word-u ali Excel-u?

DPS (Datastudio poslovni sistem) vam nudi rešitev za vsa zgornja vprašanja.

Hiter napredek informacijskih tehnologij in tempo v poslovnem okolju od uporabnika zahtevata takojšen odziv na povpraševanja kupcev, zato je zelo pomembno, kako hitro lahko obdelate in dostavite njihova naročila.

Ne glede na vašo dejavnost, vam DPS zagotavlja podporo v vseh segmentih poslovanja.

SPLETNA PRODAJA

V obdobju zadnjih let se je zaradi epidemije znatno povečala spletna prodaja. DPS vsebuje vse potrebno za direktno povezavo s spletno trgovino in dostavnimi službami. Tako omogoča izjemno hitro obdelavo velikega števila spletnih naročil, od naročila do dostave kupcu.

MALOPRODAJA - POS

Sodoben in enostaven POS vmesnik omogoča hitro prodajo, praktično brez uvajanja novih uporabnikov. Uporaba čitalca, tehtnice, povezava s POS terminalom, integrirane pla- čilne storitve, darilni boni, kartice ugodnosti in še mnogo več.

PROIZVODNJA

Izdelava delovnega naloga neposredno iz ponudbe, več izdelkov na en delovni nalog, rezervacija materiala, sestavnice, poročila, dnevnik dela, vodenje statusov ..…

SERVIS

Zajem slike z mobilno napravo, izpis prevzemnih listov, rezervacije in naročanje materiala, fakturiranje, odprema servisiranih izdelkov neposredno na dostavno službo, vodenje statusov …..

MOBILNA UPORABA

V današnjem času je uporaba mobinih naprav stalnica. Terenska prodaja, dostava blaga, zajem podpisa pri odpremi, pregled nad poslovanjem, servis, obdelava pošiljk, inventure in prevzem blaga. Vse to in še več lahko opravite zgolj z mobilnim modulom.

IZMENJAVA PODATKOV

Računovodstvo, eDokumenti, Intrastat, odpadna embalaža, dostavne službe in REST izmenjava podatkov vam omogoča uporabo integriranih rešitev ter povezljivost z drugimi sistemi.

RAZVOJ IN PODPORA

DPS raste s potrebami trga in želja uporabnikov. Če funkcija še ne obstaja, bo dodana v nadaljnih posodobitvah programa.

V podjetju se zavedajo, da je stranka na prvem mestu, zato nudijo hitro in učinkovito podporo. Tako stranki zagotavljajo takojšnjo odpravo težav in nemoten proces dela.

Tudi vi se pridružite velikemu številu zadovoljnih uporabnikov programa DPS! Za več informacij obiščite www.datastudio.si.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji