Objavljeno: 8.1.2010

Digitalni televizorji LG INFINIA

Pri LG-ju so sejem CES izkoristili za predstavitev številnih novosti. Največ radovednih pogledov so bili deležni novi 3D-televizorji ter nova družina naprednih televizorjev, imenovana INFINIA.

LG INFINIA predstavlja t. i. "premium" serijo televizorjev, ki vsebuje tako televizorje s tehnologijo tekočih kristalov kot plazme. LG z novimi televizorji z LED-osvetlitvijo, modeloma 55/47LE9500, nagovarja predvsem zahtevnejše uporabnike. Ti se bodo navduševali na izjemno tankim okvirjem (vsega 8,5 mm debeline), hitrostjo osveževanja slike (400 MHz) ter napredno LED-osvetlitvijo, ki omogoča kontrastno razmerje do vrednosti 7.000.000 : 1. Skladno z letnico 2010 znajo novi LG-jevi televizorji izrabljati vse več prednosti interneta, saj uporabnikom omogočajo ogled video posnetkov in drugih vsebin s priljubljenih spletnih portalov (YouTube, VUDU, NetFlix, Picasa ...), podprta je tudi interneta telefonija preko omrežja in aplikacije Skype.

Med modeli, ki temeljijo na plazemski tehnologiji PDP, so pri LG-ju pokazali 60-palčneža 60PK950, ki z dodatnim filtrom lahko prikaže še bolj črno črno barvo, že tako izjemno kontrastno razmerje pa se je v primerjavi s predhodnikom celo podvojilo.

Na sejmu CES je LG-jev razstavni prostor krasil še eden najtanjših velikih LED LCD TV na svetu, debel vsega 6,9 mm ter eden izmed modelov prihodnosti - 72-palčni 3D-televizor.

www.lge.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji