Objavljeno: 4.12.2001

Dan Alterne

Podjetje Alterna. je kot vsako leto tudi letos pripravila srečanje svojih poslovnih partnerjev, t.i. Dan Alterne. Kot zastopnik za podjetja IBM, Eicon in Lexmark, je predstavilo nekatere novosti v ponudbi teh podjetij ter nekatere nove rešitve, ki bodo poslovnim partnerjem olajšale poslovanje.

Srečanje se je pričelo s pregledom ponudbe IBMovega oddelka za shranjevanje podatkov (IBM Storage Division) in predstavitvijo nekaterih rešitev za shranjevanje podatkov, predvsem pomnilniških strežnikov NAS in SAN ter tračnih enot LTO, ki postajajo vse bolj priljubljen standard za shranjevanje podatkov na trak. V nadaljevanju je sledil še sprehod skozi IBMovo ponudbo zmogljivih grafičnih postaj Intellistation. V podjetju Eicon Slovenija so poudarili predvsem izdelke za varne internetne komunikacije in navidezna privatna omrežja SafePipe.

Alterna je svojim partnerjem predstavila rešitev Alterna B2B, ki jim omogoča naročanje in nabavo izdelkov kar preko spleta, pri čemer so informacije o morebitnih plačilih, zamudah in dobavah na voljo 24 ur dnevno. Glavni del prireditve pa je bil posvečen predstavitvi novih tiskalnikov Lexmark, predvsem njihovim barvnim laserskim tiskalnikom, ki se odlikujejo po zelo hitrem izpisu, ob tem pa tudi cenovno ne izstopajo iz povprečja oziroma so še cenejši od nekaterih konkurentov. Tako je bilo mogoče preizkusiti barvna laserska tiskalnika C750 in C910, ki zmoreta natisniti 20 oz. 29 barvnih strani v minuti, ter večnamensko napravo X820e, ki v podjetju lahko nadomesti tiskalnik, optični bralnik, fotokopirni stroj in faks napravo.

http://www.alterna-i.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji