Oglasno sporočilo
Objavljeno: 27.9.2021

Apple novosti na ogled postavi

Apple je sredi septembra predstavil vse svoje najpomembnejše novosti letošnjega leta. Dobra novica – skoraj vse so že na voljo v Sloveniji. Novi iphoni, ipadi in Apple Watch vas bodo navdušili.

Začnimo s pametnimi telefoni. Modela iPhone 13 in iPhone 13 Pro odlikuje edinstven in značilen dizajn s prepoznavnimi okroglimi hrbtnimi kamerami. Z novo širokokotno kamero boste lahko posneli neverjetne fotografije in video posnetke tudi ob šibki svetlobi ter zajeli večino prizorov v ultraširokem načinu. Poleg tega boste lahko uživali še v svetlejšem zaslonu Super Retina XDR z neverjetno barvno natančnostjo.

Najnaprednejši Apple telefon doslej, iPhone 13 Pro, namreč prinaša nadgradnjo profesionalnih kamer, saj ima vgrajene tri povsem nove kamere za neverjetne fotografije in video posnetke, makro fotografijo in video posnetke v ločljivosti ProRes. To je idealen telefon za ustvarjanje kinematografske magije v kinematičnem načinu in prinaša vrhunsko sliko na povsem novem zaslonu Super Retina XDR s tehnologijo ProMotion. Ta ponuja prilagodljivo hitrost osveževanja slike do 120 Hz, s čimer poskrbi za več občutka pri upravljanju in bolj tekočo izkušnjo. Telefon iPhone 13 Pro je na voljo tudi v različici Max z velikim, kar 6,7-palčnim zaslonom za popolno uživanje v večpredstavnih vsebinah.

Pripravljeni na omrežja 5G

Vsi telefoni iPhone 13 podpirajo delovanje v mobilnih omrežjih 5G, za bliskovito hitro delovanje in prenos podatkov pa poskrbi najnovejši procesor A15 Bionic, ki je do 50 odstotkov hitrejši od kateregakoli drugega procesorja, vgrajenega v konkurenčni pametni telefon. Procesor A15 prinaša tudi 30 odstotkov zmogljivejšo grafiko od drugih mobilnih naprav na trgu.

Enostavna nadgradnja

Če sodite med uporabnike, ki bodo nadgradili starejši iphone, si lahko prehod olajšate z nekaj kliki prek vmesnika iCloud Backup kljub manjši zakupljeni količini prostora. Apple bo vsem uporabnikom, ki želijo preiti na novi telefon iz družine iPhone 13, podaril tri tedne brezplačne nadgradnje oblačne hrambe in jim tako olajšal prenos podatkov ter nastavitev.

Spoznajte družinske člane

Za najboljšo uporabniško izkušnjo seveda skrbi celoten ekosistem Apple naprav in dodatkov. Spoznajte novi tablici iPad (devete generacije) in iPad mini (šeste generacije). Tablica iPad je izredno zmogljiva, enostavna za uporabo in vsestranska. Novi iPad ima vgrajen čudovit 10,2-palčni zaslon Retina, zmogljiv procesor ter ultraširokokotno sprednjo kamero s funkcijo Center Stage in deluje z dodatki, kot sta pero Apple Pencil in tipkovnica Smart Keyboard. Za tiste, ki iščejo manjšo tablico, je kot nalašč novi iPad mini. 8,3-palčni zaslon Liquid Retina pokriva skoraj celotno napravo, pod zaslonom pa je vgrajen zmogljiv procesor A15 Bionic s tehnologijo Neural Engine. Ultraširoka sprednja kamera se pohvali z ločljivostjo 12 milijonov slikovnih pik in s funkcijo Center Stage. Tablica omogoča povezljivost USB-C in izredno hitre prenose podatkov v omrežjih 5G. Odlično deluje s peresom Apple Pencil (druge generacije), ki se pritrdi z magnetom in brezžično polni.

Apple je napovedal še svojo najnovejšo pametno uro Apple Watch 7, ki bo naprodaj v jesenskih mesecih in prinaša najnaprednejši zaslon Retina vseh časov. Najtrpežnejša ura Apple Watch doslej, se pohvali s kar 33 odstotkov hitrejšim polnjenjem baterije. Za ogled časa ali drugih podatkov in informacij na uri uporabniku ni treba dvigniti zapestja ali se dotakniti zaslona, saj je ta stalno vklopljen. Apple Watch 7 se tako pridružuje družini pametnih naprav, ki olajšajo življenje, ga naredijo hitrejšega in zmogljivejšega.

Staro za novo

Prav ste prebrali. Slogan »staro za novo« ni omejen le na področje avtomobilizma, temveč ga želi svojim uporabnikom približati tudi Apple. Tako lahko v trgovinah iSTYLE svojo staro napravo Apple (telefon iPhone, tablico iPad, računalnik Mac ali uro Apple Watch) ob doplačilu zamenjate za katero izmed novih naprav. Enostavno, hitro in dostopno – storitev je na voljo tako prek spleta kot v fizičnih trgovinah. Podrobnosti najdete na spletni povezavi www.istyle.si/staro-za-novo.

Po Apple v iSTYLE

Po Apple se izplača v iSTYLE. V trgovinah iSTYLE Apple Premium Reseller v Ljubljani, kjer je za varen obisk poskrbljeno z upoštevanjem ukrepov o zajezitvi širjenja koronavirusa, in v spletni trgovini www.istyle.si boste odlično postreženi. Še več, toplo priporočamo, da poleg nove naprave izberete še paket iSTYLE Comfort, saj ta po ugodni ceni prinaša kakovostno zaščitno steklo za vašo napravo, ki ga osebje strokovno namesti. Prav tako boste deležni pomoči pri nastavitvi uporabniškega računa Apple ID in začetni konfiguraciji vaše naprave...

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji