Objavljeno: 7.12.2009

AmisTV 2.0

Prvo interaktivno upravljanje TV sprejemnika

Samo AmisTV 2.0. prinaša v domove uporabo časovnih TV funkcij.


Amis, vodilno telekomunikacijsko podjetje je predstavilo prvo interaktivno TV nove generacije na slovenskem trgu. AmisTV 2.0 ponuja nov način pristopa h gledanju televizije. Enostaven in uporabniku prijazen grafični vmesnik namreč omogoča iskanje in kontrolirano časovno predvajanje najljubših televizijskih oddaj in vsebin kar na domačem TV sprejemniku.

AmisTV 2.0 je najnovejša IPTV (»Internet Protocol Television) digitalna televizija nove generacije. Glavna novost, poleg skrbno izbranih 90 televizijskih programov in 15 domačih radijskih postaj, je uvedba časovnih funkcij, s katerimi lahko trenutno oddajo ustavimo, prestavimo na začetek, ogledamo za 48 ur nazaj ali celo posnamemo. Oddaje si končno lahko ogledamo takrat, ko imamo čas!

Nabor uporabnih funkcij

Z zmogljivim Snemalnikom lahko uporabnik hkrati snema do 30 različnih oddaj, ki se predvajajo na različnih TV programih. Funkcija Opomnik ga opozori, da se na drugem programu pričenja njegova priljubljena oddaja. Iskalnik omogoča hitro pregledovanje in iskanje trenutnih ali prihodnjih TV oddaj glede na zvrsti ali po naslovu. Naročnik lahko kadarkoli izbere in si ogleda bogate vsebine iz Videoteke z več kot 800 filmi različnih žanrov. Oblikuje lahko sklope »Priljubljenih oddaj« in varnostne nastavite »Starševski nadzor« ter si prilagodi TV vmesnik svojim željam. Lahko tudi pregleduje TV-sporede s podrobnimi opisi oddaj. Ogled najljubših programov je možen na osnovi t.i. “pametne programske sheme”, ki s pomočjo “hitrih tipk” olajša preglednost med programi.

Možnost spremljanja TV sporedov tudi na novem Amis TV portalu.


V navezi s spletnim portalom

Pomembna novost je tudi vzpostavitev novega TV-portala www.amistv.si. Amis želi svojim zvestim uporabnikom, kakor tudi novim TV naročnikom čim bolj predstaviti prednosti in upravljanje nove AmisTV 2.0.

Portal omogoča ogled vseh TV sporedov s podrobnim opisom, enako kot na domačem televizorju, vključno s pregledom posameznih TV-programov in oddaj, opisom in animiranim prikazom posameznih naprednih TV-storitev in funkcij ter dostopom do knjižnice Videoteke. Novi uporabniki lahko na portalu www.amistv.si pridobijo podrobne informacije o vseh prednostih, ki jim jih prinaša AmisTV 2.0.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji