Zabavljaška Eva z napakami

Objavljeno: 30.3.2010 | Avtor: Miran Varga | Kategorija: Preizkusi | Revija: Marec 2010 | Teme: preizkus, extender, video

Majhnim škatlicam, ki znajo predvajati avdio in video vsebine s pomnilniških nosilcev in iz spleta, kar ni videti konca. Svoj vstopni model iz serije predvajalnikov EVA na slovenskem trgu predstavlja tudi Netgear, pa čeprav z nekajmesečno zamudo. A Netgear Digital Entertainer Live, kot se malček imenuje, je lahko ameriškemu izdelovalcu vse prej kot v ponos.

Netgear Digital Entertainer Live (ali EVA2000, če imate raje tovarniške oznake izdelkov) je majhna škatlica, ki po svoji zunanji podobi še najbolj spominja na pomanjšan model usmerjevalnikov omenjenega izdelovalca. To pomeni lično zaobljene robove, odete v prosojno plastiko, ohišje pa ostaja črne barve. Na prednji strani predvajalnika poleg lučke za vklop in prikaz aktivnosti najdemo le še senzor daljinskega upravljavca. Tudi zadnja stranica je dobro urejena in čeprav zaradi majhnosti gosti le nekaj priključkov (napajanje, omrežje, HDMI, 2x USB in izhod A/V), so ti dovolj vsaksebi, da se kabli med seboj ne motijo.

Zakup člankov

Za daljši zakup pregleda člankov je potrebno biti prijavljen.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki