Večpredstavnost "na kile"

Objavljeno: 28.4.2010 | Avtor: Miran Varga | Kategorija: Preizkusi | Revija: April 2010 | Teme: preizkus, extender, video

Večpredstavnostni predvajalniki se na tržišču množijo iz dneva v dan. Dokaz za to je tudi zadnji preizkušeni predvajalnik, ki je k nam prišel kar iz grosistične trgovine Hofer. Gre za izdelek v germanskem okolju dobro prepoznavnega proizvajalca Medion, ki slovi po solidnih rešitvah, katere odlikuje predvsem zelo dobro razmerje med zmogljivostmi in ceno.

Očitno so večpredstavni podaljški že postali povsem potrošno blago, saj jih ne najdemo zgolj v tehničnih in računalniških trgovinah, temveč jih lahko domov prinesemo iz trgovine, kjer sicer kupujemo špecerijo. Ta t. i. elektronika na kile ima svoje dobre in slabe strani. Navadno gre za izdelke masovne proizvodnje, ki so temu primerno cenovno ugodnejši. Včasih gre za "čistokrvne" izdelke, spet drugič za nekoliko okrnjene različice, ki lažje upravičijo svojo nižjo ceno (ali višjo originala). Odvisno od uporabnika in posameznega izdelka tako lahko naletimo na naravnost odličen nakup, ali pa smo si omislili še eno poceni elektronsko igračo, ki svoje naloge opravlja podpovprečno. Sprašujete se, kam sodi predvajalnik Medion Life? Nekam v zlato sredino, odvisno s katerega zornega kota gledamo.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki