Ricoh Aficio SP 1200S

Objavljeno: 26.2.2013 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Marec 2013 | Teme: nenehni testi, laser, tiskalnik

Ricohov Aficio SP 1200S je cenejša naprava, namenjena majhnim (tudi domačim) pisarnam. Najprej opazimo razmeroma kompaktno obliko, saj zasede razmeroma malo prostora. Kljub temu ponuja kar veliko funkcionalnosti, najbolj nas je presenetil (sicer majhen) zaslon stanja, okoli katerega je nekaj funkcijskih tipk.

Na zgornji strani je tudi samodejni podajalnik. Natisnjeni listi se odlagajo v presenetljivo nizek prostor med zgornjim delom (tam sta optični bralnik in podajalnik) in spodnjimi delom (torej tiskalna enota). V ta prostor se lahko odloži do sto natisnjenih listov, čeprav je pri tem še kar natlačeno. Pred njim je majhna polička, ki podpira natisnjeni papir, obenem pa deluje tudi kot ročica, ki odpre pokrov za dostop do barvila. Spodaj je glede na velikost tiskalnika presenetljivo velik predal, kamor lahko pospravimo do 250 listov, nad tem pa še podajalnik za 35 listov. Seveda pri takih napravah ni mogoče dokupiti večjih predalov, tisti, ki potrebujejo več, bodo posegli po dražji (in zmogljivejši) napravi.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki