Olympus FE-190

Objavljeno: 19.12.2006 15:11 | Avtor: Grega Šimenc | Kategorija: Digitalni fotoaparati | Revija: December 2006 | Teme: foto, nenehni testi

FE-190 je trenutno drugi najzmogljivejši predstavnik Olympusove družine preprostih izdelkov "Easy" za preproste uporabnike. Poleg tega je tudi majhen - pravzaprav žepen, tako da je vedno in povsod pri roki.

Pretežen konec zadnje strani pokriva velik zaslon LCD ločljivosti 110.000 pik, prek katerega počnemo vse - izbiramo motiv, ogledujemo posnetke in nastavljamo (maloštevilne) nastavitve. Optičnega ali kakega drugega kukala ni. Način fotografiranja izbiramo z majhnim vrtljivim gumbom, poleg tega je tu še vsesmerna tipka za izbiro nastavitev na menuju. Izhod USB je kombinacija izhoda USB in video izhoda, zato moramo za prenos fotografij iz vgrajenega pomnilnika (22 MB) ali s pomnilniške kartice xD uporabiti priloženi kabel USB. Energijo zagotavlja litijev akumulator, ki po opravljenih 50 posnetkih z bliskavico in brez nje ni kazal nikakršnih znakov izpraznjenosti.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki