Objavljeno: 2.11.2017 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor November 2017

Naš izbor na iPhonu

Adobe Scan. Aplikacija Adobe Scan omogoča hitro pretvorbo papirnatih dokumentov v digitalno obliko, kjer lahko po dokumentih tudi iščemo, jih podpisujemo in podobno.

Dropshare. Spletnih storitev za shranjevanje datotek je kar veliko, Dropshare pa nam ponudi dostop do praktično vseh v enotni aplikaciji.

OPS1E. Aplikacija za sistemske upravitelje in razvijalce, z njo upravljamo oblačno in strežniško infrastrukturo, od Amazonovega AWS do VMWare vSphere in ESX.

MySQL QueryDB Client. Še ena aplikacija za razvijalce, tokrat za upravljanje zbirk podatkov MySQL, omogoča tudi izvoz podatkov CSV za uporabo v drugih aplikacijah.

Speed Test – Wifi Analyzer. Enostavna aplikacija za preverjanje delovanja spletnih povezav in omrežij WiFi.

Telegram Messenger. Ena izmed enostavnejših in preglednejših aplikacij za trenutno sporočanje, ponuja tudi visoko stopnjo varnosti in možnost sinhronizacije med napravami.

CloudBeats. Predvajalnik glasbe za tiste, ki jim Applov vgrajeni predvajalnik ne odgovarja – CloudBeats omogoča tudi nalaganje glasbe prek oblačnih storitev.

Workout Plan. Pri fizični vadbi je to, da se držimo načrta, nadvse pomembno, tu je Workout Plan odličen pripomoček.

Analog Weather Station. Prijetna aplikacija za preverjanje vremenske napovedi (in stanja vremena), ki vse prikazuje z analognimi kazalci.

Hypno Cam. Zabavna aplikacija, ki našim videom doda mešanico zabavnih učinkov, sinhroniziranih z glasbeno podlago.

Bloomberg. Uradna aplikacija ene boljših spletnih strani za spremljanje svetovnih novic s poudarkom na poslovnih in finančnih novicah.

CNN: Breaking News. Še ena novičarska aplikacija, tokrat z nekoliko večjim poudarkom na ameriških novicah, zajema tudi video posnetke in podobno.

2017-18 NBA App. Uradna aplikacija ameriške košarkarske lige NBA, na kateri lahko tudi spremljamo vse dogajanje, tudi z video posnetki najboljših trenutkov s tekem.

Poke Genie. Obvezna aplikacija za navdušene igralce igre Pokemon Go, z njo hitro in enostavno ocenimo moč naših žepnih pošasti.

Wonky Ship. Nalezljiva igra vesoljske ladje, s katero moramo poleteti čim više in se boriti tako z neubogljivimi motorji kot z ovirami.

Sonic Dash. Legendarni lik Sonic teče s pobesnelo hitrostjo po lepih, a zahtevnih terenih, na njih se moramo izogibati oviram in vmes pobrati čim več zlatih cekinov.

Stranger Things: The Game. Raziskovalna igra z ugankami in prijetno, staromodno grafiko, postavljena v svet nadvse priljubljene Netflixove serije Stranger Things.

Last Day on Earth. Igra preživetja, ki poteka po apokalipsi, v kateri se je večina človeštva spremenila v zombije, vgrajeno je tudi igranje v spletu.

Smash Hit. Preprosta, a nalezljiva igra, v kateri želimo s kroglico priti čim dlje, pri tem pa na poti uničiti čim več steklenih objektov.

Blocky Hockey. Prikupna hokejska igra, v kateri moramo najprej pridrsati mimo vseh obrambnih igralcev, nato pa še streljati na gol.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji