Objavljeno: 25.4.2017 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Maj 2017

Naš izbor na iPhonu

Bobby. Pri vodenju osebnih financ pogosto pozabimo na redne odhodke oziroma naročnine – spremljanju tega je namenjena preprosta aplikacija Bobby.

Bookout. Aplikacija Bookout je namenjena vsem, ki radi beremo, v njej si lahko sledimo in urejamo zbirko knjig, hkrati pa si tudi popisujemo prebrane knjige, čas, ki smo ga pri tem porabili, itd.

Bloglovin'. Čeprav so blogi manj priljubljeni, kot so bili pred leti, jih je še vedno veliko, z aplikacijo Bloglovin lahko spremljamo naše priljubljene bloge in poiščemo nove.

SurveyMonkey. Spletna storitev SurveyMonkey je ena od najbolj priljubljenih in najboljših za vodenje vprašalnikov, ponujajo tudi aplikacijo za dostop prek iOS.

tripwolf. Ena bolj priljubljenih aplikacij za popotnike zajema na stotine potovalnih priročnikov, tudi s krajevnimi zemljevidi.

Hopper. Poletje prihaja, aplikacija Hopper pa uporablja algoritme za napovedovanje cen poletov – tako lahko predvidi, kdaj naj bi se določene povezave pocenile.

Everplaces. Aplikacija, s katero si lahko shranimo priljubljene lokacije (denimo restavracije, trgovine, turistične lokacije, hotele) in jih delimo s prijatelji.

TodoMovies 4. Odlična aplikacija za zapisovanje filmov, ki smo si jih že ogledali, in filmov, ki nas zanimajo, oziroma bi jih radi videli.

Unfade. Enostavna aplikacija, namenjena popravljanju starih, po možnosti analognih fotografij. Te fotografiramo z aplikacijo in jim poživi barve in kontrast.

Giphy Cam. Animirane sličice GIF so zelo priljubljene, z Giphy Cam jih lahko posnamemo kar s fotoaparatom našega telefona.

Runtasty. Aplikacija s strani Runtastic z zdravimi kuharskimi recepti, te lahko iščemo tudi po vsebovanih kalorijah ali času priprave.

WRC. Pred kratkim se je začela nova sezona mednarodnega prvenstva v reliju, na voljo je tudi uradna aplikacija z veliko videi in novicami.

Colorfy. Pobarvanke so tudi na iOS v zadnjih letih vedno bolj priljubljene, saj ponujajo ustvarjalno sprostitev – Colorfy je ena bolj priljubljenih.

Discord. Aplikacija za spletno storitev hitrega sporočanja je postala izredno priljubljena predvsem v igričarskih skupnostih.

Triller. Z aplikacijo Triller si lahko razmeroma hitro in enostavno izdelamo odličen kratek video, saj vsebuje zanimiv samodejni algoritem za sestavljanje kadrov.

Onirim. Ena najboljših solo iger s kartami je prišla tudi na iOS – v Onirim moramo s pomočjo kartic pobegniti iz sanjskega sveta, v katerem nas tlačijo strašne more.

Transformers: Forged to fight. Akcijska igra boja in napredovanja v znanem svetu robotov, ki se lahko preoblikujejo v avtomobile, tovornjake in še kaj.

Full of Stars. Igra z globoko, razvejeno zgodbo, v kateri se lotimo popotovanja po vesolju in odkrivamo nove planete ter se borimo za preživetje.

Zombie Safari. Arkadna terenska vožnja, v kateri se s svojimi tovornjaki in terenskimi vozili prebijamo čez zombije in raziskujemo različne zemljevide.

Blocky Castle. V Blocky Castle si izberemo enega izmed številnih živalskih likov, naš cilj pa je priti do vrha stolpa, obkroženega z različnimi nevarnostmi.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji