Objavljeno: 29.9.2020 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Oktober 2020

Naš izbor na iPhonu

Fantastical Ena najboljših aplikacij za vodenje koledarja in opravil je pred kratkim dobila prenovo že tako odličnega uporabniškega vmesnika.

Directive Enostavna, a zmogljiva aplikacija za različne opravke, tako pogoste, dnevne kot tudi manj pogoste, denimo servise in podobno.

Polaris Office Ena bolj priljubljenih pisarniških zbirk v okolju iOS podpira tudi datotečne formate Microsoft Office in različne oblačne shrambe.

Google Slides Izdelava predstavitev je običajno domena Microsoftovega Powerpointa, a je Google Slides odlična in brezplačna alternativa.

Podbean Podbean je ena boljših aplikacij za poslušanje podcastov, podpira pa tudi ojačanje glasov in inteligentno prilagajanje hitrosti predvajanja.

Pocket Video Zmogljiva aplikacija za ustvarjanje in sestavljanje video posnetkov, podpira tudi dodajanje glasbe in množico ustvarjalnih filtrov.

Alarmy Aplikacija za lažje jutranje prebujanje. Med drugim lahko nastavimo igro, ki jo moramo odigrati, ali pa fotografijo, ki jo moramo zajeti, preden se alarm ustavi.

iLovePDF Aplikacija za izdelavo in obdelavo dokumentov v obliki PDF – vključuje tudi prepoznavo besedila OCR.

Otter Voice Meeting Notes Otter je namenjena beležkam ob spletnih in drugih sestankih. V angleščini zna celo sama zapisati, kar smo se na sestankih pogovarjali.

Yahoo Mail Nekoč izredno priljubljeni Yahoo ima tudi lastno aplikacijo za elektronsko pošto. Poleg Yahooja podpira tudi račune Gmail in Outlook.

Mematic Enostavna, a prikupna aplikacija za hitro izdelavo zabavnih sličic, znanih kot »meme«.

Babbel Ena najbolj priznanih in hvaljenih aplikacij za učenje tujih jezikov – trenutno lahko izbiramo med štirinajstimi jeziki.

Weather+ Pregledna in napredna aplikacija za preverjanje vremena, med drugim vključuje tudi podporo za ure Apple Watch.

Yoga | Down Dog Odlično ocenjena aplikacija za jogo ki vsakič ponudi drugačno vadbo, primerna tako za začetnike kot za zahtevne uporabnike.

Grand Mountain Adventure Grafično impresivna igra različnih vrst smučanja – od prostega v globokem celcu pa do slaloma in deskanja.

Mineblast!! Igra skakanja po ploščadih, pri kateri je treba za napredovanje izdatno uporabljati eksploziv pri premagovanju stopenj.

Songbringer Akcijska igra igranja vlog, postavljena v prikupni, proceduralno generiran znanstvenofantastični svet.

Among Us! Sodelovalna igra, ki jo lahko igramo tudi lokalno (preko Wi-Fija). V njej se moramo pripraviti na izstrelitev rakete, a paziti na morebitnega izdajalca.

Micro Breaker Igra, ki se zgleduje po legendarni igri Breakout, vendar z novo grafiko in različnimi nadgradnjami naše ploščice.

Sandship: Crafting Factory V igri Sandship upravljamo tovarno, postavljeno v poapokaliptični svet, poln napredne tehnologije.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji