Objavljeno: 28.4.2020 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Maj 2020

Naš izbor na iPhonu

ZOOM Cloud Meetings Ena najpopularnejših aplikacij v času karantene Zoom ponuja hitre in enostavne video klice ter konference.

Planner Pro Zmogljivi koledar in aplikacija za beležke v enem – pomaga pri organizaciji vseh vrst dogodkov in opravil ter podpira sinhronizacijo med napravami.

Contacts Backup + Transfer Enostavna, a koristna aplikacija, s katero lahko naredimo varnostno kopijo stikov, ki jih lahko tudi izvozimo ali uvozimo iz druge naprave.

Checklist App (packing list) Aplikacija za hitro izdelavo seznamov, denimo za nakupe v trgovini ali pakiranje pred potovanji.

Coinbase Področje kriptovalut ostaja v teh časih še kako zanimivo in Coinbase je ena bolj razširjenih aplikacij za hrambo ter trgovanje z njimi.

Seven – Quick at Home Workouts V tem času je še toliko težje redno telovaditi in aplikacija Seven nudi enostavno, a učinkovito vadbo, ki jo izvedemo v sedmih minutah.

Wolt Ena bolj priljubljenih storitev za naročanje hrane je na voljo tudi v Sloveniji – v času koronavirusa nam dostavi hrano različnih ponudnikov.

Everyday Habit Tracker Pri delu od doma (ali pa, ko se nam obveznosti spremenijo) se je še toliko pomembneje držati reda, pri čemer si lahko pomagamo s to aplikacijo.

Challenges Aplikacija o telovadbi, v kateri sta pomembna predvsem skupno sodelovanje in tekmovanje – k določenim ciljem tako izzivamo prijatelje in znance.

Low Polar Enostavna fotografska aplikacija, v kateri izberemo okvir za zajeto fotografijo, olepšano z različnimi filtri.

SketchAR: Learn how to draw Aplikacija za učenje risanja uporablja tehnologijo izboljšane resničnosti (augmented reality) za enostavnejše in hitrejše učenje.

PictureThis – Plant Identifier Prepoznava rož in drugih rastlin gre nekaterim dobro, ostali pa si lahko pomagamo s to aplikacijo, ki samodejno prepozna fotografirane rastline.

1967: Retro Filters Še ena fotografska aplikacija, ki ponuja predvsem goro različnih filtrov, s katerim simulira klasične filmske kamere.

Musi – Simple Music Streaming Enostavna aplikacija za pretočno predvajanje glasbe, ki jo črpa z Youtuba, omogoča tudi izdelavo seznamov predvajanj.

Lingokids – English Prikupna in enostavna učna aplikacija, s katero se otroci na zabaven način učijo angleščine.

Arena of Valor Nova igra v žanru MOBA, kjer se prek spleta spopadeta ekipi po pet igralcev, vsaka s svojimi heroji.

RaceCraft – Build & Race Dirkalna igra, v kateri imamo možnost ustvarjati tudi lastna dirkališča z različnimi preprekami.

Motorsport Manager Online Izredno zanimiva igra za navdušence nad motošportom, v kateri prevzamemo vodilno vlogo pri upravljanju ekipe.

Solitare Grand Harvest Klasična igra pasjanse, združena z raznovrstnimi alternativnimi preizkusi in izzivi, kjer z igranjem nabiramo različne bonuse.

Boxing Star Zabavna arkadna igra boksa, kjer lahko svojega borca opremimo za svoj stil igranja in tekmujemo v spletnih dvobojih.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji