Objavljeno: 27.6.2018 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Julij-avgust 2018

Naš izbor na iPhonu

Hacker News Ena izmed najboljših spletnih strani za programerske in druge tehnične novice, Hacker News, je na voljo tudi prek različnih aplikacij.

Social Monitoring Enostavna aplikacija, v kateri povežemo svoje družabne profile (Facebook, Instagram, Twitter, itd) za enostavnejši pregled nad dogajanjem.

OmniFocus 3 Ena najboljših in najzmogljivejših aplikacij za urejanje opravil, koledarja, zapiskov, projektov, OmniFocus, ponuja res veliko funkcionalnosti.

MindNode 5 Pregledna aplikacija za izdelavo miselnih vzorcev, kjer jih lahko izdelamo tudi na podlagi enostavnih seznamov.

BrezKazni.si Slovenska aplikacija, v kateri je seznam (in zemljevid) aktivnih radarjev, kjer lahko tudi sami prispevamo informacijo o njih.

Nautical Info Service Croatia Prihajajo počitnice, tako bo marsikomu prav prišla aplikacija hrvaškega ministrstva za pomorstvo, promet in infrastrukturo, polna navtičnih informacij.

Euromarine Še ena aplikacija za vse, ki se odpravljajo na jadranje. Vsebuje tudi podrobne vremenske podatke in podatke o pristaniščih.

Harbor finder Croatia Aplikacija z obsežno zbirko podatkov o hrvaških pristaniščih in pristanih, tudi s podatki o morskih globinah, okvirnih cenah, opremljenosti itd.

2018 FIFA World Cup Russia Uradna aplikacija svetovnega pokala v nogometu, ki je ravno v teh dneh v polnem zagonu, ponuja tudi notifikacije za pomembnejše dogodke.

Calm Izredno lepa aplikacija za učenje meditacije. Vsebuje tudi dihalne vaje, sproščujočo glasbo in vodeno meditacijo.

SwapCam Enostavna aplikacija za montažo fotografij, v kateri je na voljo polno različnih filtrov in možnosti, denimo za retuširanje kože, spreminjanje barve las itd.

MusicTube Aplikacija za poslušanje glasbe, pretočene s spletišča YouTube, omogoča tudi izdelavo seznamov predvajanja.

Lively Enostaven program, s katerim lahko žive fotografije (Live Photo) na novejših napravah iPhone pretvorimo v obliko GIF.

Happy Plant Pregledna aplikacija, ki nas pravi čas opozori, kdaj moramo zaliti rože. Ob tem lahko shranimo fotografije in čez čas iz njih sestavimo video.

MyPlate Calorie Counter Pri izgubi teže je izrednega pomena tudi količina zaužitih kalorij, ki jih najlažje spremljamo s pravo aplikacijo.

Lego AR Studio Aplikacija izboljšane resničnosti (Augmented Reality), v kateri lahko sestavimo sete virtualnih lego kock.

ARK: Survival Evolved Igra preživetja, znana že iz računalnikov, v njej lahko med drugim tudi udomačimo in jahamo dinozavre.

Paint Hit Enostavna, a nalezljiva igra, v kateri streljamo kapljice barve v enako obarvane segmente, da jih razbijemo in tako pridemo do zvezde na sredini.

Infinite Pool Neskončna igra biljarda, v kateri moramo priti čim dlje po biljardni mizi, polni različnih preprek in misij.

Like a Boss! V igri Like a Boss! smo postavljeni v vlogo glavnega negativca, torej »šefa«, ki hoče obvarovati svoj zaklad pred nadležnimi heroji.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji