Objavljeno: 19.9.2017 | Avtor: Jure Forstnerič | Monitor Oktober 2017

Naš izbor na iPhonu

Klutch. Aplikacija, ki olajša organizacijo in usklajevanje skupnih dogodkov, tako družabnih kot poslovnih.

Blinkist. Aplikacija, ki strni zanimivosti iz več kot dva tisoč knjig v kratkih člankih ali petnajstminutnih govorjenih predstavitvah.

LastPass. V Monitorju priporočamo uporabo programov za urejanje gesel, LastPass je eden izmed bolj priljubljenih, na voljo je seveda tudi za iOS.

MealPrepPro Meal Plans. Še ena aplikacija za načrtovanje in pripravo obrokov in nakupovanja – vsebuje tudi seštevanje kalorij, maščob, beljakovin itd.

Wire – Private Messenger. Wire se pridružuje vse bolj priljubljenim aplikacijam za trenutno sporočanje, ki se hvalijo s šifriranjem med obema uporabnikoma (end-to-end).

Currencies – The Smart Currency Converter. Pred kratkim prenovljena aplikacija za pretvorbo valut omogoča tudi kopiranje in lepljenje besedila, pri čemer sama prepozna besede in simbole za valute.

Trainline Europe. Odlična aplikacija za vse, ki potujejo z vlakom po Evropi, omogoča tudi rezervacijo kart v naprej in shranjevanje kart neposredno v aplikaciji.

izi.Travel – City Guides. Še ena popotniška aplikacija, tokrat izi.Travel, glasovni popotniški vodnik, ki nas vodi po več kot 900 mestih po svetu.

Basic Weather. Preprosta in lepa aplikacija za spremljanje vremena in napovedi nam k napovedi doda še prijetne animirane sličice, povezane s konkretnim vremenom.

Jellynote. Aplikacija za učenje in igranje glasbe zajema tudi osnovno družabno omrežje za povezovanje z drugimi glasbeniki.

Fishbrain – Social Fishing Forecast. Odlična aplikacija za vse, ki se ukvarjajo z ribolovom, v njej lahko preverimo, kjer so idealna mesta za dober ulov, ima tudi podatke za Slovenijo.

BBC Sport. Za vse, ki radi spremljajo svetovno športno dogajanje, le da daje BBCjeva aplikacija malenkost večji poudarek angleškim ekipam.

Bloom – Coloring Book. Še ena odlična aplikacija pobarvank, idealna za sproščanje. Vsebuje veliko slik, a le nekaj je brezplačnih.

Futurama: Worlds of Tomorrow. Avantura po svetu nadvse priljubljene risane serije Futurama, v kateri si sestavimo ekipo za potezni boj na kopici svetovih.

Battle Golf Online. Odlična igra Battel Golf se vrača s spletno različico, v kateri lahko v realnem času ciljamo bodisi v luknjo bodisi v nasprotnika.

Canabalt. Preprosta, a nalezljiva igra teka po strehah nebotičnikov v zanimivem, črno-belem retro slogu. Po novem je dodanih še več načinov igranja, tudi z dvema likoma.

Friday. Izpeljanka istoimenske solo igre s kartami. V njej moramo Robinsonu pomagati premagovati težave na samotnem otoku.

Champions and Challengers – Adventure Time. V igri, povzeti po risanki Adventure Time, zberemo različne šampione in se podamo v potezni boj na različnih krajih.

Viking Hunters. Preprosta igra, v kateri se moramo s svojo vikinško ladjo umikati nevarnostim, obenem pa jo držati na pravi razdalji, da bodo naši Vikingi uspešno napadli morske pošasti.

Drag'n'Boom. Prikupna arkadna igra, v kateri z malim zmajčkom poletimo čez srednjeveške gradove in na njih sproščamo ognjeni bes.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji