Objavljeno: 27.10.2020 | Avtor: Boris Šavc | Monitor November 2020

Naš izbor na iOS

Everlog Elegantna, minimalistična aplikacija za pisanje dnevnika ali kakršnihkoli drugih besedil.

Airtable Zmogljiva in pregledna aplikacija, namenjena vodenju opravil in projektov, podpira tudi sodelovanje več uporabnikov.

ABA English Čeprav smo z angleščino v pogostih stikih, bo marsikomu prišla prav aplikacija ABA, s katero izboljšamo svoje znanje angleškega jezika.

CamScanner: PDF Scanner Enostavna, a zmogljiva aplikacija, namenjena fotografiranju dokumentov, ki vključuje samodejne popravke (obrezovanje, dvig kontrasta).

Noted Odlična aplikacija za zapiske in beležke, podpira tudi zajem zvočnih beležk. Koristna tudi za sestanke in podobno.

Supplies – home inventory Supplies je pregledna aplikacija za spremljanje domačih zalog nujnih (in manj njunih) potrebščin.

Windfinder Vremenska aplikacija, namenjena deskanju in jadranju, a koristna za vse, ki jih zanima podrobno stanje vremena in vetrov.

#OstaniZdrav Slovenska aplikacija za beleženja bližnjih stikov, s katero preverimo izpostavljenosti covidu 19.

Interval Timer – HIIT Workouts Preprosta aplikacija za izvajanje intenzivne fizične vadbe, znane tudi kot HIIT (High Intensity Interval Training).

Gym Life Gym Life je za urejanje urnika in načrta naše telovadbe – z njo lahko spremljamo napredek in tudi utrujenost posameznih mišičnih skupin.

DailyArt Enostavna aplikacija, prek katere se dnevno učimo o različnih umetninah, tako klasičnih kot modernističnih.

Watch4 myPhone Enostavna aplikacija slovenskega avtorja, namenjena uporabnikom ure Apple Watch. Opozori, če smo telefon pomotoma kje pozabili.

Reface: face swap videos Reface je zabavna aplikacija, ki z umetno inteligenco naš obraz postavi v znane filmske izseke.

Hipstamatic X – Vintage Camera Hipstamatic X je ena bolj zabavnih fotografskih aplikacij za navdušence nad starim, klasičnim (vintage) videzom fotografij.

Weather Widgets for iPhone Novi iOS 14 je prinesel tudi izboljšane možnosti za interaktivne widgete – denimo za prikaz vremenske napovedi.

DRAJV Aplikacija naše zavarovalnice Triglav je bila pred kratkim prenovljena, še vedno pa zna med drugim tudi ocenjevati našo vožnjo.

The Seven Deadly Sins Potezna igra, povzeta po istoimenski japonski risani seriji, med drugim vključuje tudi igranje prek spleta.

My Cafe V prikupni igri vodimo lastno kavarno – z zadnjo nadgradnjo je prišlo kup novosti, povezanih z nočjo čarovnic.

AA Ne, ni napaka, igra s preprostim imenom je enostavna, a nalezljiva abstraktna strategija. V seriji so sicer še druge – denimo uu, ff, au in podobne.

Traffic Run! Arkadna igra, kjer z avtomobilom prečkamo prometno vse bolj zahtevne ceste – enostavna, a nalezljiva.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji