Objavljeno: 28.12.2023 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Januar 2024

Naš izbor na Androidu

Gesture Suite Pametni telefon je čudežna škatlica s številnimi programskimi orodji, ki jih najhitreje prikličemo na pomoč z gestami programa Gesture Suite.

Widget Lab Zbirka lebdečih pripomočkov pokriva različna področja, v njej najdemo sistemska orodja, odštevalnike, motivacijo in več.

Christmas Wallpapers Čeprav je božič mimo, nam veselo razpoloženje tudi v januarju pomagajo ohraniti praznična ozadja zbirke Christmas Wallpapers.

Waterfox Izbira spletnega brskalnika je v sodobnem času zelo pomembna. Če si želimo zasebnosti, je Waterfox prava izbira.

Hayo AI Vsestranski ustvarjalni umetnointeligenčni pomočnik Hayo je ustvarjalno orodje, ki med drugim obvlada hitro zamenjavo obrazov na podanih slikah.

HabitKit Navada je železna srajca in HabitKit je eden izmed lepših ter učinkovitejših sledilcev naših navad.

TickTick Beležnica opravkov, urnikov in opomnikov TickTick je večdimenzionalni upravitelj nalog, ki skrbi za povečanje uporabnikove produktivnosti.

Wasavi Wasavi je digitalni odzivnik za komunikacijske programe Whatsapp, Whatsapp Business, Viber, Signal in FB Messenger.

VentNote Digitalne beležnice naj bi omogočale hitro zapisovanje misli, a kaj, ko jih večina opravilo oteži z nepotrebnim kompliciranjem. Na srečo ne VentNote.

DiaryVault Osebni dnevnik z varovanjem se ponaša z bogatim urejevalnikom, s sinhronizacijo med napravami ter z nadmočno zaščito zapisanega.

CocoonWeaver CocoonWeaver je druge vrste beležnica, ki misli uporabnika zapisuje po nareku in jih razvrsti v smiselne kategorije.

Cashew Sezona obdarovanja je za nami in čas je za zategovanje pasu, pri katerem nam bo pomagala finančna aplikacija Cashew.

Astrofy Universe Astrofy ponuja interaktivni zemljevid neba za odkrivanje nebesnih teles in njihovo sledenje v realnem času ter bogato izobraževalno vsebino o astronomiji.

Showly Pretočne storitve rastejo kot gobe po dežju in z njimi programski pripomočki, ki sledijo njihovi ponudbi, kot je Showly.

Music AI Sleherni ljubitelj glasbe je tudi brez posluha lahko pevec ob pomoči umetne inteligence in s prilagojenim glasom programa Music AI.

SpotiSpy SpotiSpy je programski vohun, ki nam razkrije, kaj na pretočni glasbeni platformi Spotify poslušajo naši prijatelji.

Space Intern Delo pripravnika je že v osnovi težko, a v igri Space Intern nam življenje greni še trdo okolje vesolja s svojimi posebnostmi.

Par for the Dungeon V vlogi oborožene žogice za golf po imenu Cal se odpravimo na čiščenje igrišča z več kot stotimi luknjami.

Cat Journey Arkadna igra z mačjo tematiko očara predvsem z videzom in brezšivno podporo različnim igralnim ploščkom.

Gubbins Gubbins je prijazna ugankarska igra, v kateri igralci iz posebnih ploščic in ob številnih prikupnih ovirah sestavljajo besede.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji