Objavljeno: 22.2.2022 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Marec 2022

Naš izbor na Androidu

NothingbutWallpapers Uporabniki telefonov z operacijskim sistemom Android radi spreminjamo svoje naprave in smo vedno v iskanju programov, kot je ta zbirka ozadij.

Black Screen Video posnetkov na telefonu običajno ni mogoče predvajati pri ugasnjenem zaslonu, če nimamo ustrezne naročnine ali programa Black Screen.

Cast to TV Preprosta aplikacija z enim samim poslanstvom poenostavi prenos večpredstavnostnih vsebin s telefona na dežurni televizor.

Cozy Timer Cozy Timer je učinkovit program, ki odprte aplikacije po vnaprej določenem časovnem intervalu samodejno ugasne.

FacePlay FacePlay je preprost urejevalnik video posnetkov, ki nam pomaga pri sicer zahtevnem opravilu – menjavi obraza v filmu.

CAPod Programski pripomoček CAPod je namenjen lastnikom Applovih brezžičnih slušalk AirPods in omogoča podobne zmožnosti kot v primeru povezave s telefonom iPhone.

Daily Crypto News Pri trgovanju s kriptovalutami je pomembna obveščenost, za katero poskrbi novičarska aplikacija Daily Crypto News.

Legion Network Omrežje prihodnosti je v osnovi virtualna denarnica za kriptovalute in tržnica z digitalnimi umetninami NFT.

NeverMiss NeverMiss je nujen pripomoček za ljudi, ki se pogosto vozijo z javnim prevozom in redno pozabijo izstopiti na pravi postaji.

Energy Home Saver V času, ko se energenti vsakodnevno dražijo, nam program Energy Home Saver pomaga varčevati z elektriko.

PROTO Simulator elektronskih vezij je odličen učni pripomoček za vsakogar, ki si želi pobliže spoznati svet elektronike.

Actuflow Mobilni pripomoček Actuflow pomaga pri zmanjševanju odvisnosti od telefona. Vsakič ko ga odklenemo, moramo pisno opravičiti svoje dejanje.

Notally Digitalne beležnice so običajno aplikacije s številnimi zmožnostmi, čeprav potrebujemo le eno – beleženje zapiskov. Notally nas usliši.

PocketPlan Vsega po malem ponuja program, ki z enim zamahom postane glavni zapisovalec beležk, opravil, nakupovalnih seznamov ter nam pomaga voditi dnevnik spanja.

Listek Listek je solidna aplikacija, ki slovenskemu uporabniku poleg nakupovalnega seznama nudi tudi kataloge, kupone in kartice zvestobe vseh večjih trgovcev.

Priorities Seznam opravil Priorities z imenom nakaže, da ga zanimajo predvsem pomembne stvari v življenju posameznika.

Angry Birds Journey Jezne ptice se vračajo v novem izdelku finskega studia Rovio, ki ostaja zvest fizikalnim koreninam prvenca.

Where's Samantha? Kje je Samantha je simpatična igra z ročno narisanim svetom, v kateri moramo poskrbeti, da se spet najdeta dva kosa strgane tkanine.

Linia super Popolnoma brezplačna, brez oglasov in nakupov znotraj aplikacije dostopna ugankarska igra je dostojna naslednica istoimenske igre iz leta 2016.

Turmoil Za konec še poslovna simulacija, ki nam obuje čevlje bogatega naftarja ter nas z njimi popelje v 19. stoletje.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji