Objavljeno: 30.3.2021 | Avtor: Boris Šavc | Monitor April 2021

Naš izbor na Androidu

Win-X Launcher Win-X Launcher je zanimiv zaganjalnik, ki poskuša posnemati tako videz kot delovanje operacijskega sistema Windows 10.

Touch Locker Touch Locker je priročen programski pripomoček, ki preprečuje naključne in nenamerne dotike zaslona.

OSpace Nova oblačna shramba vesoljskega imena se opira na družabni vidik shranjevanja in deljenja datotek na oddaljenih strežnikih.

Hacker X Brezplačna aplikacija za učenje etičnega hekanja je namenjena vsem uporabnikom, od začetnikov do vseznalcev.

TamTam Nova aplikacija za neposredno sporočanje in video klice omogoča, da v zasebne pogovore povabimo do 20.000 uporabnikov.

Simple Notepad Preprost urejevalnik besedila se v nasprotju s sorodnimi programi manj osredotoča na pisanje in bolj na delo z datotekami TXT.

Hypernotes Brezplačno orodje za urejanje besedil prvenstveno meri na skupine razvijalcev, ki bi dokumentacijo radi preoblikovali v Wikipediji podobno zmes.

Microsoft Whiteboard Microsoftova digitalna tabla je namenjena beleženju najrazličnejših idej, ki jih zapišemo ali skiciramo, bodisi s prstom bodisi peresom.

Daylight Clock Preprosto orodje prek zaznane lokacije prikaže točen čas sončnega vzhoda in zahoda. Ima tudi priloženi lebdeči pripomoček.

Stellarium Mobile S telefonom, obrnjenim proti nebu, in z aplikacijo Stellarium so nam v hipu znani trenutni podatki o nebesnih telesih nad nami.

To-Do Adventure Če opravilo zapišemo, je 33 odstotkov več možnosti, da ga bomo res izvedli. S To-Do Adventure so celo opravila zabavna!

Wateria Watria je upraviteljica posebnih opozoril, ki poskrbijo, da nikoli ne zgrešimo dan za zalivanje svojih rastlin.

Fasting App Post je ena bolj priljubljenih oblik hujšanja in izločanja strupov iz telesa. Pri postenju nam pomaga program Fasting App.

Tayasui Sketches Umetniki, ki dajo veliko na opremo, vedo, da ima najboljše digitalne čopiče aplikacija Tayasui Sketches.

TextArt V današnjem času, ko se na družabnih omrežjih izražamo predvsem s sliko, je med nujnimi pripomočki tudi program za dodajanje besedila na fotografije.

Video Maker Video Maker of Photos with Music & Video Editor je profesionalen urejevalnik amaterskega imena.

Slashy Camp Razvijalci igre Slayaway Camp iz leta 2017 predstavljajo njeno nadgradnjo, ki zadrži vse miselne prvine originalnega sovražnika tabornikov.

Card Hog Znani neodvisni razvijalci SnoutUp Games so nas tokrat razveselili s pisano igro s kartami, ki je prijazna do začetnikov in trda z mojstri.

Infinity Pinball Fliper retro videza se igra v vodoravnem položaju, kjer je miza na sredini, ob straneh pa udobna nadzorna shema.

Queen: Rock Tour Rock Tour je ritmična igra z znano igralno mehaniko, ki se vrti okoli glasbe legendarne zasedbe Queen.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji