Objavljeno: 24.11.2020 | Avtor: Boris Šavc | Monitor December 2020

Naš izbor na Androidu

POCO Launcher 2.0 Druga različica hišnega zaganjalnika priljubljenih kitajskih telefonov Xiaomi med drugim ponuja pametni seznam aplikacij, nočni način in podporo trkanju po zaslonu.

Lifeblood Živa ozadja poživijo tudi najbolj dolgočasen telefon in nič ni bolj živega od krvnega obtoka ter potujočih trombocitov.

Bookmark Manager Upravitelj zaznamkov je skladišče vseh na spletu najdenih stvari, ki med drugim omogoča uporabo bližnjic na domačem zaslonu.

Quad9 Connect Programska zaščita telefona Quad9 zamenja dežurni strežnik DNS z mrežo svetovnih nadomestkov, ki sleherno zahtevo obdajo z neprebojnimi šiframi.

Notice Bralnik novic RSS ponuja zanimiv pristop, ki popolnoma odpravi potrebo po obisku izvornih spletnih strani.

Task Air Task Air je aplikacija lepega videza, ki poskrbi za dežurni seznam opravil brez nujnega uporabniškega računa ali povezave z internetom.

Zenchat Zenchat je zanimiva mešanica seznama opravil in aplikacije za neposredno sporočanje, ki jo žene eno samo pravilo, vsako sporočilo pa je lahko naloga.

ChooseToMeet Preproste odločitve s potegom prsta so nam z aplikacijo ChooseToMeet na voljo tudi pri organizaciji dneva.

Wysa Wysa je pogovorni program, ki se z umetno inteligenco ter zaznavanjem čustev odzove na uporabnikovo razpoloženje in mu polepša dan.

Cisco Webex Teams for Intune Komuniciranje na daljavo je na vseh področjih življenja iz dneva v dan bolj priljubljeno, na poslovnem je prava rešitev Ciscova.

#SelfCare Preprosta ideja za odklop v aplikaciji SelfCare vključuje navidezno posteljo in vse stvari, ki nas pomirijo, preden se vrnemo v resničnost in se spet soočimo s stresom.

Remente Programski življenjski učitelj Remente nas korak za korakom vodi do velikih sprememb v vedenju in vsakodnevnih navadah ter razvadah.

FitGrid Zmes telovadne aplikacije in družabnega omrežja ponuja dodatno motivacijo za gibanje v času, ko nam to najmanj diši.

Lonely Planet Pathfinders Najnovejša aplikacija, ki vsaj za silo poteši turistične želje v koronačasih, je izdelek priljubljenega založnika vodnikov Lonely Planet.

Sky Weatherman Sveža vremenska aplikacija omogoča visoko stopnjo prilagajanja posamezniku, ki med drugim prikaže zadnje podatke po vnaprej določenem urniku.

The War of the Worlds Vojna svetov, ki jo poznamo iz filmov in knjig, se tokrat predstavlja v brezplačnem interaktivnem romanu brez oglasov.

Pac-Man Geo Najnovejši Pac-Man se zgleduje po igri Pokemon Go in za svoje igrišče uporabi resnični svet, to je zemljevide izbrane lokacije.

Boom Slingers Boom Slingers je zadnji poskus oživitve magije, nekdaj zelo priljubljenih črvov iz igre Worms.

Illusion Connect Zadnja izmed iger s tako imenovanimi gacha elementi, ki poskrbijo, da igralci trošijo pravi denar za virtualne dobrine, je RPG-strategija Illusion Connect.

Package Inc. Package Inc. je zabavna simulacija trenutno močno obremenjenega poklica – dostavne službe.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentarji

zoran.milosevic | 28.11.2020 | 01:12

Lahko bi imeli linke v store. lp

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji