Objavljeno: 25.2.2020 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Marec 2020

Najboljše za Android

Microsoft Launcher Preview Microsoft je opustil lasten mobilni operacijski sistem, a načrti na tem področju ostajajo, kar dokazuje tudi testni zaganjalnik podjetja iz Redmonda.

AppNotifier Google je opustil obveščanje o posodobitvah nameščenih programskih izdelkov, zato nam tovrstno uslužnost ponuja pripomoček AppNotifier.

Tetrd Tetrd je priročna aplikacija, ki omogoča, da brez korenskega dostopa na telefonu uporabimo spletno povezavo računalnika PC in obratno.

Screencode Screencode je programski pripomoček za deljenje datotek brez spletne povezave, kjer si naprave podatke menjajo prek kod QR.

Thermal Monitor Preizkušanje mobilnih iger je za izbrano napravo stresno početje. Nevarno višanje temperature pametne naprave najlažje nadziramo s programom Thermal Monitor.

Beta Maniac Storitev Beta Maniac je namenjena ljubiteljem sveže programske kode, ki želijo biti vedno obveščeni, ko je na voljo nova preizkusna različica priljubljenega programa.

Activity Bubbles Activity Bubbles je še en Googlov programski pripomoček, ki nas s prikazom mehurčkov na ozadju telefona osvešča o pretirani rabi sodobne tehnologije.

Audio Manager Lite Audio Manager je sposoben upravitelj zvoka, ki poskrbi, da nas telefon ne bo nikoli več zmotil sredi dela ali pomembnega sestanka.

Napkin Calculator and Notepad Aplikacija Napkin združuje funkcije ročnega računalnika in beležnice ter pri izmenjavi informacij uspešno nadomesti prtiček iz restavracije.

Scroll Scroll je nova novičarska storitev, ki ponuja vsebino priljubljenih spletišč brez reklam in potrebe po uporabi spletnega brskalnika.

Coronavirus Aplikacija Coronavirus sledi statistiki okuženih z istoimenskim virusom po svetu ter nam postreže z nasveti, kako okužbo zaznati ali preprečiti. 

Privy Privy je novo družabno omrežje, ki ni namenjeno širšemu krogu druženja, temveč zgolj komunikaciji med prijatelji in družino.

Byte Razvijalec nekdaj zelo priljubljene storitve Vine se predstavlja z novim programskim izdelkom za deljenje kratkih video posnetkov.

Jambl Danes lahko vsakdo postane ustvarjalec glasbe. Potrebuje le nekaj navdiha in mobilno aplikacijo, kakršna je Jambl.

Cartomizer Cartomizer je aplikacija za navdušence nad izpušnimi plini, ki bi radi svoje jeklene konjičke opremili z ravno pravšnjimi gumami in platišči.

Barre Barre je nova telovadna aplikacija, ki združuje elemente joge in baleta ter tako poskrbi za želeno formo v poletnih dneh.

Tetris Legendarna klasična igra se ponovno vrača! Kocke različnih oblik bomo tokrat zlagali v izdaji razvijalca N3TWORK.

Shallot Town Shallot Town je prikupna igra, v kateri igralec ustvarja lastno vas, zbira vaščane, jim gradi hiše in se zabava s številnimi drugimi sorodnimi aktivnostmi.

Smash Cars! Zabavna igra razvijalca VOODOO se vrti okoli ene same stvari – razbijanja avtomobilov na sto in en način.

Slingsters Miselna igra po vzoru priljubljenega naslova Cut The Rope nas z mehaniko streljanja s fračo v hipu transportira nazaj v otroštvo.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji