Objavljeno: 22.2.2022 | Avtor: Boris Šavc | Monitor Marec 2022

Najboljše na iPhonu

nRF Connect Aplikacija, s katero v okolici iščemo naprave bluetooth (4.0+), denimo Apple AirTags, slušalke, računalnike itd.

Liner: Highlighter for Web Odlična aplikacija za učinkovitejše spletno iskanje ter podčrtovanje in hrambo koristnih podatkov.

Flexcil Note Izredno zmogljiva aplikacija za beležke, omogoča tudi urejanje in hitro beleženje iz dokumentov PDF in različnih e-knjig.

Noteit – Drawing app Enostavna aplikacija za risanje in beleženje, kjer se lahko povežemo s prijatelji in delimo svoje beležke ter risbe.

CoPilot GPS Odlična GPS-navigacija, ki ima vgrajeno tudi posebno podporo za tovornjake in voznike avtodomov (denimo izogibanje prenizkim podvozom).

Pushcut Zmogljiva aplikacija, ki omogoča napredno povezovanje različnih spletnih storitev (denimo IFTTT) z Apple Shortcuts.

Aesthetic kit Enostavna aplikacija za lepotno urejanje telefona – prinaša kup tem, ikon, namizij itd.

Life360: Find Family & Friends Napredna aplikacija za sledenje in delitev lokacije, med drugim omogoča opozorila, ko nekdo prispe do določene lokacije.

Adobe Fresco Zelo napredna aplikacija podjetja Adobe, namenjena risanju in slikanju, podpira tudi plasti (layers), združuje tako bitna kot vektorska orodja.

MyHeritage Aplikacija, kjer začnemo gradnjo družinskega drevesa, nato pa ga na podlagi različnih zbirk podatkov poskusi sama samodejno dopolniti.

Bergfex Tours GPS-aplikacija, namenjena navigaciji pri športih v naravi, od smučanja do kolesarjenja, teka, pohodništva ...

CapCut Zmogljiv, a enostaven urejevalnik videa z raznovrstnimi efekti, tudi s spreminjanjem hitrosti posameznih posnetkov.

Fittapp Fitapp je namenjen tekačem, ki želijo beležiti svoj tek, tudi na zemljevidu, seveda omogoča tudi povezovanje z Apple Health.

Earthquake Enostavna aplikacija, v kateri najdemo podatke o potresih po svetu, nastavimo lahko tudi opozorila glede na lokacijo.

Tynker Junior Enostavna in prikupna Tynker Junior je namenjena učenju osnov programiranja prek različnih iger in ugank.

Angry Birds Journey Še ena izmed iger v izredno uspešni seriji Angry Birds, s stotinami raznolikih ravni in kopico likov, tako novih kot starih.

Transformers: Earth Wars Odlična strateška igra, v kateri zgradimo svoj zbir, nato pa se z različnimi roboti podamo v spletne boje.

The Ramp. Minimalistična igra rolkanja z nalezljivim, prijetnim igranjem, brez misij, točkovanja ali česarkoli drugega.

SpotRacers Nalezljiva dirkalna igra z enostavnim upravljanjem in zanimivo možnostjo fotografiranja avtomobilov, ki jih vidimo na cesti in se nato v preneseni obliki pojavijo v igri.

Botworld Adventure Avantura v odprtem svetu, kjer raziskujemo različne dežele in se v realnem času borimo proti nasprotnikom.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji