Kodak EasyShare C340

Objavljeno: 8.12.2005 00:37 | Avtor: Grega Šimenc | Kategorija: Digitalni fotoaparati | Revija: November 2005 | Teme: preizkus, foto, nenehni testi

Vsak nov digitalni fotoaparat, ki se dandanes znajde na trgu, je povečini vsaj povprečen, če že ne dober izdelek. Toda Kodakovemu modelu EasyShare C340 bi za današnje razmere težko pripisali tako oceno, saj za svojo ceno ponudi premalo.

Novinec ima svetlobno tipalo s 5 MP in optiko, ki zmore 3× povečavo. Poleg mirujočih posnetkov zna zajemati tudi video posnetke, katerih najvišja ločljivost je 640 × 480 pik, a pri vsega 13 slikah/s. Povsem ročnih nastavitev ni, je pa zato na voljo nekaj več kot deset scenskih nastavitev. Ročno lahko vplivamo na nastavitev ISO in izbiramo med 4 prednastavljenimi temperaturami bele barve, možno pa je še kompenziranje osvetlitve v korakih po 1/2 EV. Vgrajenih je 16 MB pomnilnika, ki ga lahko razširimo s poljubno veliko kartico SD. Aparat je združljiv tudi s Kodakovo rešitvijo Printer Dock, ki omogoča neposredno tiskanje fotografij na poseben Kodakov foto tiskalnik. Priloženi sta mu še dve klasični alkalni bateriji AA, a ju bodo aktivnejši fotografi hitro izpraznili in nato nadomestili z ustreznimi akumulatorji Ni-MH.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki