HP Photosmart C7280

Objavljeno: 18.12.2007 15:19 | Avtor: Tadej Beravs | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: December 2007 | Teme: brizgalnik, tiskalnik, nenehni testi

Photosmart C7280 vsebuje bolj ali manj najzmogljivejše elemente, ki jih lahko najdemo v tem razredu večnamenskih brizgalnikov. Foto tiskalnik s šestimi ločenimi kartušami, bralnik kartic z zaslonom LCD, zmogljiv optični bralnik in faksirna naprava z avtomatskim podajalnikom. Bogato opremo poleg klasične potrjuje še omrežna oz. brezžična povezava WLAN. Lahko bi rekli, da je tiskalnik skorajda preveč opremljen, saj bo večina funkcij ostala neuporabljena. A kljub temu želijo imeti nekateri uporabniki pod imenom večnamenska naprava dejansko vse, kar je mogoče.

Uporabniški vmesnik je ob pomoči 6,1 centimetra velikega zaslona LCD zelo preprost in prijazen. Gumbi so sistematično razporejeni po vsej napravi, tako da je preglednost boljša. Poleg povezave PictBridge je v Photosmart C7280 vgrajen tudi bralnik pomnilniških kartic. Fotografije je mogoče nekoliko tudi obdelati, odstraniti rdeče oči, nastaviti kontrast itd. ... Prav tako pozna več načinov tiskanja fotografij ob pomoči povečav. Zanimiv je tudi tako imenovani "šolski dodatek". Z njim lahko izpisujemo črtaste ali kariraste liste, celo notno črtovje (škoda le, da črte tiska zgolj na posamezne liste in ne v brezčrtni zvezek ...).

Zakup člankov

Za daljši zakup pregleda člankov je potrebno biti prijavljen.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki