HP Officejet Pro 8610

Objavljeno: 27.1.2015 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: Februar 2015 | Teme: nenehni testi

Pred časom smo na našem večjem preizkusu brizgalnih tiskalnikov preizkusili tudi HPjev Officejet Pro 8620, zdaj smo se lotili še cenejšega (in rahlo počasnejšega) brata, modela Officejet Pro 8610. Gre za srednje velik večopravilni barvni tiskalnik, namenjen majhnim (tudi domačim) pisarnam. Poleg tiskanja se spozna tudi na optično branje in kopiranje, vgrajen je tudi faks.

Tiskalnik ima na sprednji strani manjši barvni zaslon, občutljiv za dotik, s katerim je upravljanje razmeroma enostavno. Napravo lahko uporabljamo tudi v navezi s pametnimi telefoni in tablicami, vgrajena je povezava WiFi, tiskalnik podpira tudi Applov standard AirPrint. Zadaj je še klasični vmesnik USB, na voljo je tudi navaden omrežni vmesnik. Še en USB je na sprednji strani, nanj lahko priključimo zunanji disk ali drugo podobno napravo in tiskamo neposredno iz nje (oziroma nanjo shranimo optično prebrane dokumente). Tiskalnik ima zgoraj podajalnik za optični bralnik, nanj lahko odložimo do 35 listov hkrati.  

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki