Fujitsu Lifebook S761

Objavljeno: 29.11.2011 | Avtor: Žiga Veber | Kategorija: Prenosni računalniki | Revija: November 2011 | Teme: preizkus, prenosnik, nenehni testi

Lifebook S761 sodi med najboljše izdelke za individualne potrebe, pravijo v podjetju Fujitsu, zato mu je ob nakupu priložena tudi priklopna postaja. Žal že prvi stik s prenosnikom ne daje posebnega občutka kakovosti, enako velja tudi za prenosniku priloženo priklopno postajo.

Opremljenost prenosnika je dobra, saj je poleg priklopne postaje opremljen s širokim naborom priključkov, optično enoto, ki jo je mogoče zamenjati celo za projektor. Prva težava glede kakovosti se začne ravno pri omenjeni optični enoti. Zatiči, ki držijo optični nosilec, so tako šibki, da ob premikih naprave med uporabo ta lahko pade s pogona in se ustavi na pladnju! Poleg tega so tudi sama vratca optičnega pogona vprašljive kakovosti. Optični pogon lahko zelo enostavno odstranimo in ga nadomestimo z majhnim projektorjem ali pa z dodatnim akumulatorjem, ki bi še podaljšal že tako odlično avtonomijo 4 ure in pol.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki