Canon Pixma MP210

Objavljeno: 18.12.2007 15:19 | Avtor: Tadej Beravs | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: December 2007 | Teme: tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

V letošnji Canonovi posodobitvi večnamenskih naprav je bil stilske preobrazbe deležen tudi najosnovnejši predstavnik, Pixma MP160, ki se tokrat predstavlja (številčno gledano) malenkost više, z novim imenom Pixma MP210. Ponavadi so take posodobitve bolj lepotne narave, pri MP210 pa tokrat ni tako. Poleg novega (nekoliko škatlastega) ohišja so opazno povečali hitrost tiskanja oz. zmogljivost tiskalnega dela. Ker gre vendarle za osnovni model, sprememb pri opremljenosti ne gre pričakovati. Tako je tiskalnik dodatno opremljen zgolj z vmesnikom za neposredno tiskanje - PictBridge brez bralnika pomnilniških kartic.

Uporabniški vmesnik na zgornjem delu je ostal skromen in preprost. Ob pomoči številskega prikazovalnika je mogoče nastaviti do največ devet fotokopij, možnosti povečave ali pomanjšanja pa naprava neposredno ne ponuja. Možna je zgolj avtomatična povečava na celotno velikost lista.

Zakup člankov

Za daljši zakup pregleda člankov je potrebno biti prijavljen.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki