Canon Pixma iP90v

Objavljeno: 18.12.2007 15:19 | Avtor: Tadej Beravs | Kategorija: Brizgalni tiskalniki | Revija: December 2007 | Teme: tiskalnik, brizgalnik, nenehni testi

Prenosni tiskalniki so v današnjem mobilnem času prej izjema kot pravilo. Le redki izdelovalci jih imajo v svoji ponudbi. To kaže, da povpraševanje po taki tehnologiji ni ravno veliko. Canon že precej časa ponuja prenosne tiskalnike, vendar izbira ni ravno pestra. Danes je na voljo le en model - Pixma iP90v. Od predhodnega modela je ohranil praktično vse, le ime so mu osvežili z dodatkom črke "v".

Ohišje tiskalnika je dokaj kompaktno. Res je deset centimetrov širši kot papir formata A4, vendar v višino ne meri več kot pet centimetrov. Tako v celoti meri manj kot klasični prenosni računalnik. Ker tehta 1,8 kilograma, ga tudi ni težko prenašati naokrog. Tokratni model ponujajo v dveh različicah: z akumulatorjem ali brez. Mi smo preizkusili primerek z akumulatorjem. Na naše razočaranje smo spoznali, da gre zgolj za dodatno ohišje, ki ga privijemo na zadnji del tiskalnika, v samem ohišju pa se skriva dokaj majhen akumulator, za katerega bi lahko v Canonu z malo truda naredili prostor v samem tiskalniku.

Zakup člankov

Za daljši zakup pregleda člankov je potrebno biti prijavljen.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki