Canon LBP 6030w

Objavljeno: 29.9.2015 | Avtor: Jure Forstnerič | Kategorija: Laserski tiskalniki | Revija: Oktober 2015 | Teme: nenehni testi

Canon je eno bolj znanih imen v svetu tiskalnikov, njihovo prodajno paleto sestavljajo tako veliki, zmogljivi modeli, namenjeni podjetjem, kot tudi majhni tiskalniki za uporabnike doma. Med slednje sodi tudi tokrat preizkušeni model i-Sensys LBP 6030w,  majhen črno-beli laserski tiskalnik, tak, ki ga lahko postavimo na pisalno mizo ali na polico. Naprava je povsem bela, oblikovanje je predvsem nevpadljivo.

Kot je pri domačih tiskalnikih v navadi, tu ne bomo našli kaj veliko dodatkov ali funkcij. Edini vmesnik, ki ga opazimo, je klasični USB, je pa na zgornji strani majhna lučka stanja, ki kaže stanje vgrajenega brezžičnega vmesnika. Preko tega lahko tiskalnik uporabljamo z vsemi računalniki, ki so v istem omrežju, seveda pa tudi s telefoni in tablicami. Brezžični vmesnik se zdi marsikateremu računalnikarju sicer nepotreben dodatek, v praksi pa je veliko uporabnikov, ki cenijo možnost tiskanja dokumentov neposredno iz telefona. Recimo kakega dokumenta, ki ga dobimo kot priponko po elektronski pošti.

Zakup člankov

Izbirate lahko med:

Za plačilo lahko uporabite plačilno kartico ali PayPal:

 

Najprej se morate prijaviti.
V kolikor še nimate svoje prijave, se lahko registrirate.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!
Prijava

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki