Objavljeno: 14.12.2005

Zlitje PeopleSofta

Oracle je objavil, da je bil celoten skupek poslovnih programov PeopleSoft certificiran na izvedbi jave in spletnih storitev iz njihove hiše. To pomeni, da programi PeopleSoft sedaj tečejo na vmesnem sloju Fusion Middlevare 10g Release 2, kot je tržno ime, ki obsega celoten spekter Oraclovih storitev za izgradnjo storitveno usmerjenih rešitev.

Certifikacija pomeni možnost, da se podatki iz programov PeopleSoft črpajo v Oracle Portal, da jih je mogoče spreminjati z razvojnim orodjem JDeveloper in da lahko tečejo na vsebnikih Oracle Containers for Java. Poslovne procese je mogoče usklajevati s standardnim naborom orodij iz hiše, kot je Oracle Enterprise Service Bus in jezik BPEL.

Prenos na Oraclov vmesni sloj je tako terjal skoraj leto dni, kolikor je minilo od dokončanja dolgotrajnega prevzemanja rivala na področju poslvone programske opreme. Oracle želi tako pri strankah učvrstiti zavezanost razvoju širokega nabora programov, ki jih lahko »vroče vklapljamo« v vmesni sloj Fusion Middleware.

http://www.oracle.com/corporate/press/2005_dec/ofm_psft_certification.html

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji